Google Chrome: Scorurile Campionatului Mondial in Timp REAL

Google Chrome iti poate afisa scorurile campionatului mondial in timp real in cel mai popular browser de pe planeta daca vrei sa fii mereu informat.

Google Chrome Scorurile Campionatului Mondial Timp REAL

Google Chrome este ce mai folost browser de pe planeta, iar cei care urmaresc LIVE TVR 1 Campionatul Mondial au ocazia de a vedea in timp real si scorurile meciurilor pe care sunt interesati sa le afle. Totul este posibil multumita unei extensii pentru Google Chrome care poate afisa in paginile cu tab-uri informatii despre meciurile care se desfasoara in fiecare zi in Rusia, rezultatele entru ele fiind afisate in timp real pentru a sti in orice moment cine castiga, sau pierde.

Google Chrome are afisate nu doar scoruri de la Campionatul Mondial in paginile de tab-uri, ci si scoruri de la multe alte meciuri de pe intreaga planeta, deci nu va trebui sa va limitati doar la aceasta competitie importanta. Rezultatele pentru meciuri sunt preluate pentru afisare in Google Chrome direct din livescore, asa ca nu va mai trebui sa accesati acel website pentru a vedea informatiile, ci le veti putea vedea in tab-ul browserului, fara probleme, oricand doriti voi.

Google Chrome: Scorurile Campionatului Mondial in Timp REAL

Google Chrome Scorurile Campionatului Mondial Timp REAL 1

Google Chrome are si o serie de scurtaturi implementate de catre aceasta extensie pentru a facilita partajarea rapida a scorurilor prin intermediul Facebook si Twitter, astfel ca le puteti spune rapid si prietenilor daca echipa voastra favorita, castiga, sau nu. Mai mult decat atat, extensia este distribuita prin intermedul Chrome Web Store, deci nu va fi nevoie sa o instalati dintr-o sursa dubioasa, si nu ar trebui sa va afecteze browserul Google Chrome in vreun fel, sau altul.

“Live scores online for football matches over the world in every new tab including FIFA World Cup. Scores show you in real-time. You will never miss your favorite team game.”

Google Chrome are foarte multe extensii create de catre o gama foarte diversificata de dezvoltatori, si desigur ca exista unele care permite vizualizarea de informatii in timp real despre rezultatele din sport. Desigur ca exista posibiltatea de a instala si alte extensii pentru Google Chrome, daca doriti, insa daca sunteti interesati de aceasta despre care am vorbit aici, atunci o gasiti pentru descarcare din Chrome Web Store prin intermediul acestei pagini.