Tim Cook si Angajatii Apple Participa in Numar MARE la Pride Parade

Apple Price Parade 2018

Apple isi respecta traditia anuala de a fi prezenta in cadrul Pride Parade din San Francisco, iar anul acesta peste 1000 de angajati ai celor din Cupertino ar fi fost prezenti la mars. Tim Cook si alti manageri din cadrul Apple au fost deasemenea prezenti pe strazile orasului pentru a sustine comunitatea LGBT, asa cum se intampla in fiecare an in cadrul acestui eveniment.

Apple participa de 4 ani de zile in cadrul Pride Parade, insa este doar una dintre marile companii din Silicon Valley ai caror angajati participa reprezentandu-si compania. In cadrul Apple Tim Cook a promovat intens toleranta in ceea ce priveste orientarea sexuala, iar acest lucru s-a vazut inclusiv in aparitiile sale publice, dar si in actiunile companiei din ultimii ani.

Tim Cook a fost primul presedintele de companie foarte mare, si foarte populara, care a recunoscut in mod public faptul ca este de orientare homosexuala, iar altii i-au urmat exemplul. Prezenta Apple in cadrul acestor evenimente este o urmare directa a actiunilor presedintelui companiei, iar asta in timp ce Steve Jobs nu s-a gandit la asa ceva inainte.

https://twitter.com/AlexGuichet/status/1010964822274420736