Vivo NEX: MAGIA din Spatele Camerei UIMITOARE

Vivo NEX are dezvaluita magia din spatele camerei uimitoare, telefonul fiind dezasamblat pentru a ni se arata ce ascunde in interiorul carcasei.

Vivo NEX MAGIA Camere UIMITOARE

Vivo NEX a fost lansat luna aceasta de catre chinezii de la Vivo cu o inovatie interesanta, mai exact o camera frontala care iese din carcasa pentru a permite inregistrarea de selfie-uri, ceva ce pana acum nu a mai fost realizat asa. Vivo NEX a fost dezasamblat astazi pentru a se vedea cum functioneaza ceea ce este ascuns in interior de catre cei de la Vivo, iar dupa cum puteti vedea in imaginea animata de mai jos, mecanismul este unul interesant.

Vivo NEX nu este un telefon foarte gros, insa integrarea unei asemenea camere pentru apermite cresterea dimensiunii ecranului in raport cu panoul frontal a avut cel mai probabil un efect asupra grosimii finale. Dupa cum puteti vedea, camera frontala a Vivo NEX este ridicata de catre un motor special, acesta fiind activat de fiecare data cand utilizatorul activeaza optiunea de a inregistra selfie-uri folosind aplicatia Camera, sau orice alta aplicatie.

Vivo NEX: MAGIA din Spatele Camerei UIMITOARE

vivo nex camera carcasa

Vivo NEX are deasemenea un arc introdus pentru a tine camera in pozitia inchisa, astfel ca nu ar trebui sa existe riscul ca ea sa se deschida accidental in buzunar, sau in momentul in care telefonul este scapat din mana. Desi nu se stie clar cat costa acest mecanism, cei care au dezasamblat Vivo NEX sustin ca pretul componente este unul destul de mare, iar asta din cauza complexitatii necesare pentru a recrea o asemenea functionalitate.

Vivo NEX este un smartphone al carui ecran ocupa 92% din suprafata panoului frontal, nefiind totusi pe primul loc din acest punct de vedere, Oppo Find X intrecandu-l la mai putin de o luna dupa lansare. In ciuda acestui lucru, Vivo NEX ramane un telefon uimitor, in care vedem cum chinezii incearca sa inoveze inaintea celor de la Apple si Samsung pentru a lansa pe piata telefoane care sa uimeasca din multe puncte de vedere.

2 COMENTARII

  1. Interesant. Oricum precis pute a plastic de bazar ordinar. Intotdeauna produsele chinezesti au acel iz de slapi de cauciuc inghesuiti in saci ca pe vremuri