Google Assistant: Functia MAJORA Asteptata de MULTA Lume

Google Assistant are in sfarsit anuntata o functie pe care foarte multa lume o astepta din momentul in care compania Google a prezentat-o oficial pentru prima oara.

Google Assistant Functia MAJORA Asteptata Lume

Google Assistant a avut anuntata luna trecuta o noua functie foarte importanta pe care cei de la Google au numit-o Google Duplex, adica un sistem complex care permite folosirea asistentului personal pentru functii noi. Mai exact, Google Assistant a avut facuta o demonstratie in cadrul careia asistentul personal a fost capabil sa faca rezervari pentru restaurate, sau alte locatii care ofera diverse servicii, totul fara ca utilizatorii sa sune efectiv acolo.

Google Assistant are aceasta functionalitate integrata prin Google Duplex, un sistem de inteligenta artificiala care este capabil sa interactioneze cu oamenii intr-un mod foarte natural, ca si cum ar face-o o persoana reala. Google stie cat de controversat este un sistem de acest gen, asa ca a decis sa testeze noua functionalitate a Google Assistant cu un numar limitat de companii, si de utilizatori, incepand chiar de vara aceasta, inaintea lansarii oficiale.

Google Assistant: Functia MAJORA Asteptata de MULTA Lume

Google Assistant va face singur rezervari pentru restaurante, pentru frizerii, pentru centre de infrumusetare, si multe altele, utilizatorii fiind doar notificati in legatura cu data la care au rezervarea disponibila. Intregul sistem pentru Google Assistant este fiarte inteligent gandit, compania americana dorind sa le ofere oamenilor o experienta cat mai simpla de a avea aceste lucruri facute de catre un sistem robotizat, in loc sa isi piarda ei timpul facand aceste lucruri singuri.

Google Assistant ar trebui sa fie atat de bun in a purta conversatii cu oamenii incat cei care sunt sunati nu ar trebui sa isi dea seama cu cine vorbesc in realitate, sau cel putin asa a fost prezentata tehnologia pana acum. Cat de bun va fi Google Duplex pentru Google Assistant vom afla abia dupa ce primele apeluri vor fi facute, insa nu cred ca sistemul e chiar atat de imposibil de detectat de catre cei care sunt sunati de catre Google.