Google Pixel 3: PRIMELE IMAGINI Arata noul Design

Google Pixel 3 si Pixel 3 XL sunt prezentate astazi in primele imagini care ne arata noul design pe care compania americana l-a pregatit pentru noi.

Google Pixel 3 PRIMELE IMAGINI Design

Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL au prezentat pentru prima oara design-ul final pe care compania Google vrea sa il foloseasca pentru noile sale modele de telefoane, ele urmand a fi lansate in toamna acestui an. Exact precum ni s-a spus pana acum, Google Pixel 3 urmeaza sa aiba un design extrem de similar cu cel al Google Pixel 2, in timp ce Google Pixel 3 XL va avea un ecran nou, care are decupaj, si acopera o portiune mai mare din panoul frontal.

Google Pixel 3 va avea deasemenea o camera standard, asa cum am vazut si in zvonurile aparute pana in prezent, Google Pixel 3 XL neavand nici el o camera duala, cei de la Google evitand sa faca aceasta schimbare pentru telefoane. Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL vor avea dimensiuni extrem de apropiate de cele ale seriei anterioare, exceptand grosimea, care va fi cu 0.7mm mai mare, insa deocamdata o explicatie pentru aceasta schimbare nu exista.

Google Pixel 3: PRIMELE IMAGINI Arata noul Design

Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL vor avea unele schimbari interesante in comparatie cu seria anterioara, iar cei de la Google intentioneaza sa readuca deasemenea butonul Power colorat pentru utilizatori. Totusi, privind design-ul Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL in comparatie cu ceea ce exista acum pe piata, parca era totusi nevoie de ceva mai mult pentru a atrage mai multi utilizatori in lupta cu Apple si Samsung pe pietele globale in urmatorul an.

Google Pixel 3 va avea un ecran cu diagonala de 5.4 inch, in timp ce Google Pixel 3 XL va avea unul cu diagonala de 6.2 inch, deci utilizatorii care sunt interesati sa le cumpere vor avea si ecrane destul de mari oferite. Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL urmeaza sa fie lansate de catre compania Google in toamna acestui an, iar deocamdata preturile n-au fost dezvaluite, asa ca ramane de vazut ce se va intampla dupa ce va avea loc prezentarea oficiala.

Articolul precedentVivo Pregateste un Face ID SUPERIOR celui din iPhone X
Articolul următorFacebook: Noua Functie SECRETA a Aplicatiei
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.