Google Pixel 3: PRIMELE IMAGINI Arata noul Design

Google Pixel 3 si Pixel 3 XL sunt prezentate astazi in primele imagini care ne arata noul design pe care compania americana l-a pregatit pentru noi.

Google Pixel 3 PRIMELE IMAGINI Design

Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL au prezentat pentru prima oara design-ul final pe care compania Google vrea sa il foloseasca pentru noile sale modele de telefoane, ele urmand a fi lansate in toamna acestui an. Exact precum ni s-a spus pana acum, Google Pixel 3 urmeaza sa aiba un design extrem de similar cu cel al Google Pixel 2, in timp ce Google Pixel 3 XL va avea un ecran nou, care are decupaj, si acopera o portiune mai mare din panoul frontal.

Google Pixel 3 va avea deasemenea o camera standard, asa cum am vazut si in zvonurile aparute pana in prezent, Google Pixel 3 XL neavand nici el o camera duala, cei de la Google evitand sa faca aceasta schimbare pentru telefoane. Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL vor avea dimensiuni extrem de apropiate de cele ale seriei anterioare, exceptand grosimea, care va fi cu 0.7mm mai mare, insa deocamdata o explicatie pentru aceasta schimbare nu exista.

Google Pixel 3: PRIMELE IMAGINI Arata noul Design

Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL vor avea unele schimbari interesante in comparatie cu seria anterioara, iar cei de la Google intentioneaza sa readuca deasemenea butonul Power colorat pentru utilizatori. Totusi, privind design-ul Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL in comparatie cu ceea ce exista acum pe piata, parca era totusi nevoie de ceva mai mult pentru a atrage mai multi utilizatori in lupta cu Apple si Samsung pe pietele globale in urmatorul an.

Google Pixel 3 va avea un ecran cu diagonala de 5.4 inch, in timp ce Google Pixel 3 XL va avea unul cu diagonala de 6.2 inch, deci utilizatorii care sunt interesati sa le cumpere vor avea si ecrane destul de mari oferite. Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL urmeaza sa fie lansate de catre compania Google in toamna acestui an, iar deocamdata preturile n-au fost dezvaluite, asa ca ramane de vazut ce se va intampla dupa ce va avea loc prezentarea oficiala.