Google Search: Schimbare IMPORTANTA Anuntata

Google Search are anuntata o schimbare foarte importanta anuntata pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania americana confirmand ca o testeaza in vederea implementarii.

 

Google Search Schimbare IMPORTANTA

Google Search urmeaza sa aiba parte de o schimbare importanta pregatita de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga, americanii dezvaluind totul in avans pentru cei care-i folosesc serviciul. Mai exact, Google Search urmeaza sa aiba parte de o schimbare mare in ceea ce priveste felul in care sunt afisate imaginile cautate de catre utilizatori, interfata fiind modificata pentru a semana cu ceea ce ofera Pinterest in propria platforma.

Google Search va aduce practic un afisaj foarte similar cu cel al Pinterest, cu imagini care sunt vizibile in format vertical, in locul celui actual, modificarea fiind foarte buna pentru cei care folosesc platforma de pe telefoane. Avand in vedere ca Google Search este folosit intr-o foarte mare masuta de catre utilizatori de telefoane, poate chiar mai mult decat cei cu calculatoare, e normal ca Google sa gandeasca totul in asa fel incat experienta sa fie mai buna pe dispozitivele majoritare.

Google Search: Schimbare IMPORTANTA Anuntata

Google Search Schimbare IMPORTANTA 1

Google Search va afisa deasemenea informatii suplimentare pentru descrierea imaginilor, utilizatorii afland daca ele sunt pentru un produs, sau un clip video, in cazul primului tip, existand si link-uri directe pentru comandare. Google Search va folosi inteligenta artificiala pentru a oferi aceasta functionalitate pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea fiind utilizata si pentru afisarea imaginilor in baza cautarilor facute de catre noi, tot analizand pozele in prealabil.

“We’re constantly experimenting to improve our experience with Google Images and don’t have anything further to announce at this time.”

Google Search are implementata aceasta functionalitate pentru a usura munca oamenilor de a gasi pozele de care au nevoie, dar si de a ajunge rapid la produse, sau clipuri video de care sunt interesati. Desi Google Search implementeaza un design similar cu cel al Pinterest, e totusi putin probabil ca aceasta sa fie o tentativa a americanilor de a concura cu platforma pentru partajare de poze, ci doar o initiativa menita sa imbunatateasca experienta de utilizare a motorului sau de cautare.