YouTube: Functia NOUA ACTIVATA de Google

YouTube are o noua functie activata de catre compania Google pentru utilizatorii care folosesc aplicatiile pentru a vizualiza clipuri video prin platforma.

YouTube Functia ACTIVATA Google

YouTube are o noua functie disponibila in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android, utilizatorii putand acum sa vada clipurile video din platforma prin sistemul picture-in-picture, dedicat initial exclusiv abonatilor RED. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, aplicatia YouTube le afiseaza unor utilizatori clipurile video intr-o fereastra mica in partea inferioara a ecranului, insa nu automat, functia trebuind activata din meniul de setari al aplicatiei.

YouTube are deocamdata activata aceasta functie doar in aplicatia pentru Android, cei de la Google avand in aplicatia pentru iPhone o implementare usor diferita, fereastra de preview fiind mult, mult mai mica. Totusi, utilizatorii Android din SUA pot activa functia picture-in-picture pentru aplicatia YouTube chiar daca nu platesc un abonament RED cei de la YouTube tinand functionalitatea exclusiva pentru aceste abonamente, cel putin pana in prezent, deoarece lucrurile se schimba.

YouTube: Functia NOUA ACTIVATA de Google

YouTube Functia ACTIVATA Google 1

YouTube are activata aceasta functie in aplicatia pentru Android, deocamdata, iar compania compania Google a inceput sa distribuie schimbarea cel putin in SUA, asa ca nici acolo nu o are toata lumea. Nu stiu sa va spun daca veti gasi functia aceasta si in iPhone, daca va aflati acum in SUA, sau va conectati la internet cu un VPN pentru SUA, insa cei de la YouTube au facut aceasta schimbare ca o surpriza foarte placuta pentru cei care folosesc platforma acum.

YouTube testeaza acum functionalitatea cu utilizatorii care au instalate aplicatiile pentru telefoane mobile, insa activarea functiei pentru cei care nu au abonamente este o schimbare foarte utila pe care multe persoane o vor aprecia cu siguranta. YouTube testeaza in mod constant functii interesante pentru utilizatorii care folosesc aplicatiile si platforma, asa ca vom vedea cu siguranta si aceasta schimbare in Romania, plus multe altele aflate acum in dezvoltare, insa va trebui sa avem rabdare pana cand ele vor fi activate.