Blackberry si Samsung – Iata ce au Anuntat Astazi

Blackberry si Samsung au facut astazi un anunt foarte important pentru utilizatorii de telefoane si tablete din intreaga lume, iata la ce acord au ajuns.

Blackberry sSamsung Anuntat Astazi

Blackberry si Samsung colaboreaza de aproape 4 ani pentru a securiza telefoanele companiei coreene, astfel incat clientii care le folosesc si au nevoie de securitate, sa aiba si tot ce le trebuie pentru asta. Acum 4 ani Blackberry si Samsung au incheiat un acord care permite implementarea de solutii de securitate Blackberry SecuSUITE, UEM si Samsung Knox in diverse produse, iar din moment ce totul a fost un succes, parteneriatul continua si in urmatorii ani.

Blackberry si Samsung au anuntat astazi ca vor extinde parteneriatul pentru alti cativa ani, iar asa toti cei care folosec telefoanele mobile ale coreenilor vor beneficia de solutii avansate de securitate in continuare. Initiativa a fost una extrem de laudata in momentul in care a fost anuntata, iar asta pentru ca aducea pe telefoanele Samsung sisteme avansate de securitate dezvoltate de catre Blackberry, ceva ce nici macar Apple nu avea la acea vreme.

Blackberry si Samsung – Iata ce au Anuntat Astazi

Blackberry si Samsung vor lucra impreuna pentru a imbunatati securitatea smartphone-urilor in urmatorii ani, canadienii urmand a permite inclusiv administrarea produselor Samsung cu UEM (Universal Endpoint Management) prin platforma proprie. Exista multi oameni din companii multinationale, sau cu afaceri proprii, care au nevoie de securitate avansata pentru propriile date, asa ca sistemele de acest gen le sunt de foarte mare ajutor in momentul de fata.

“BlackBerry today announced a multi-year strategic relationship with Samsung to collaboratively develop and bring to market integrated solutions to accelerate the digital transformation and Enterprise of Things initiatives of their shared business customers. The companies will focus on applying Samsung’s extensive device solutions and BlackBerry’s capabilities in endpoint security and management to deliver improved workforce productivity and enable the emergence of new business models.”

Samsung a ales sa colaboreze cu Blackberry pentru ca nu avea software de securitate suficient de avansat pentru a securiza datele clientilor, asa ca a ales ca colaboreze cu compania care pana acum a produs cele mai bine securizate telefoane din istorie. Extinderea parteneriatului este o dovada a faptului ca acei clienti ai Samsung apreciaza faptul ca nu trebuie sa-si cumpere telefoane Blackberry, lipsite de functii, pentru a beneficia de securitatea canadienilor, iar asta ar putea deschide calea spre colaborari cu alti producatori.