Samsung Galaxy Note 9: Doua NOI FUNCTII IMPORTANTE Anuntate

Samsung Galaxy Note 9 are doua noi functii importante anuntate inaintea lansarii, compania coreeana pregatind surprize bune pentru utilizatorii globali.

Samsung Galaxy Note 9 Doua NOI FUNCTII IMPORTANTE

Samsung Galaxy Note 9 a fost confirmat in cursul zilei de ieri pentru lansare in data de 9 august de catre compania Samsung, coreenii confirmand si faptul ca noul S Pen urmeaza sa fie in centrul atentiei pentru acest model de smartphone. Desi deocamdata detaliile oficiale nu au venit pentru noul S Pen dedicat Samsung Galaxy Note 9, se pare ca acesta va avea totusi functionalitatea Bluetooth integrata de catre coreeni, plus optiunea de a debloca telefonul.

Samsung Galaxy Note 9 se va conecta prin Bluetooth la acest nou S Pen pentru a oferi o serie de functii noi pentru utilizatori, iar optiunea de a debloca telefonul cu el ar putea fi legata si de functionalitatea Bluetooth. In momentul de fata nu exista vreun telefon al Samsung care sa poata fi deblocat folosind vreun stylus, iar Samsung Galaxy Note 9 ar veni aici cu o premiera, chiar daca functionalitatea in sine nu este una chiar atat de importanta pentru toata lumea.

Samsung Galaxy Note 9: Doua NOI FUNCTII IMPORTANTE Anuntate

Samsung Galaxy Note 9 cu functionalitate Bluetooth ar putea permite nu doar deblocarea telefonului, ci si alte functii pe care cei de la Samsung le vor anunta, mai mult ca sigur in data de 9 august in conferinta. Separat de aceste noutati, Samsung Galaxy Note 9 va veni cu un design usor modificat pentru carcasa, noi procesoare, o baterie de capacitate mult mai mare, dar si cu o camera mult mai buna, ceva ce ar putea convinge destui oameni sa-l cumpere.

Samsung Galaxy Note 9 va avea un design identic cu Samsung Galaxy Note 8 pentru panoul frontal, iar in ceea ce priveste functionalitatea, vor exista multe noutati oferite in acest moment pentru Samsung Galaxy S9. Din pacate nu se stie si cat ar urma sa coste Samsung Galaxy Note 9 in momentul lansarii, insa ne putem astepta la un pret de peste 900 de euro, aproape de valoarea de 1000 de euro, din cauza noutatilor ce sunt oferite.