Google Calendar: Functia GROZAVA Lansata Azi

Google Calendar are incepand de astazi o noua functie foarte utila pe care utilizatorii din lumea intreaga o pot folosi indiferent de platforma folosita.

Google Calendar Functia GROZAVA Lansata

Google Calendar are incepand de astazi o noua functie grozava care va fi indragita de catre toti utilizatorii platformei de mesagerie de pe planeta, compania Google implementand-o pentru a ne usura viata. Google Calendar are incepand de astazi o noua functie care permite respingerea automata a invitatiilor trimise catre noi, daca suntem plecati in vacanta si activam optiunea special creata pentru a nu ne arata invitatii la care nu putem, sau nu dorim sa ajungem.

Google Calendar are prezentata in imaginea de mai jos noua functionalitate pe care cei de la Google au implementat-o, si vedeti cat de usor poate fi activata notificarea out of office pentru oricare zile dorim. Orice invitatie trimisa de catre oricine in aceasta perioada va fi automat respinsa, si va fi trimis un mesaj din Google Calendar care le va spune acelor persoane ca noi nu putem sa le onoram respectiva invitatie deoarece in acele zile suntem in vacanta, sau avem alte treburi

Google Calendar: Functia GROZAVA Lansata Azi

Google Calendar Functia GROZAVA Lansata 1

Google Calendar permite folosirea acestei functii prin simpla selectare a datelor pentru care dorim sa activam optiunea, iar mai apoi selectarea ei din meniul de setari care este afisat de catre platforma celor de la Google. Google Calendar permite setarea unui mesaj predefinit pentru a fi trimis catre persoanele care ne trimit invitatii, iar acesta poate fi setat separat pentru fiecare zi in care nu dorim sa primii invitatii pentru evenimente deoarece nu putem ajunge la ele.

Google Calendar permitea de astazi si personalizarea orelor in care nu putem primi invitatii, spre deosebire de functionalitatea anterioara, care permitea doar setarea optiunii pentru zile intregi din saptamana. Practic, Google Calendar a devenit mult, mult mai util pentru cei care folosesc platforma companiei Google pentru a isi administra timpul, asa ca daca o utilizati, atunci stiti de astazi ce puteti folosi pentru a tine minte unde trebuie sa ajungeti, si cand.

Articolul precedenteMAG: iPhone SE cu Reduceri MARI de 1900 LEI
Articolul următorOrange. 28 iunie. Ofertele Speciale pentru Smartphone-uri Online
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.