Samsung GALAXY Note 8: Decizia NEASTEPTATA pentru Fani

Samsung GALAXY Note 8 are o decizie complet neasteptata anuntata astazi, compania Samsung intentionand sa surprinda pe toata lumea cu o schimbare inspirata de la Apple.

Samsung GALAXY Note 8 Decizia NEASTEPTATA

Samsung GALAXY Note 8 a fost lansat in vara anului trecut de catre compania Samsung, iar peste doar o luna si cateva zile va fi inlocuit de catre Samsung GALAXY Note 9, un telefon care-i seamana din foarte multe privinte. Samsung GALAXY Note 8 nu s-a dovedit a fi un succes rasunator, intrand in linia “normala” de vanzari pentru cei de la Samsung, dar fiindca face parte dintr-o serie de telefoane dedicate unui segment redus de clienti, era de asteptat ca lucrurile sa fie asa.

Samsung GALAXY Note 8 Ja fost atat de banal pentru cei de la Samsung, inca se pare ca el va fi scos din vanzare in momentul in care Samsung GALAXY Note 9 va fi lansat, aceasta fiind prima oara cand auzim aceasta informatie. Samsung GALAXY Note 8 a urma sa fie retras din magazine de catre cei de la Samsung chiar din aceasta toamna, informatia venind de la un cunoscut leaker cu foarte multe informatii valide despre produse Android nelansate.

Samsung GALAXY Note 8: Decizia NEASTEPTATA pentru Fani

Samsung GALAXY Note 8 ar fi avut productia deja oprita de catre cei de la Samsung de ceva vreme, iar in momentul de fata partenerii coreenilor ar vinde doar telefoanele din stoc, fara a mai putea comanda alte unitati. Decizia aceasta este ciudata, avand in vedere ca Samsung GALAXY Note 8 nu are un predecesor, Samsung GALAXY Note 7 fiind retras din vanzare dupa ce a inceput sa explodeze necontrolat in case, masini, avioane, si nu numai.

“In contrast to previous years, Samsung decided that keeping the old and new models on the market is both inexpedient, so a couple of months ago Note 8 stopped shipping. In parallel, on the shelves, these devices will not exist very long. This is a sign of the market, since Apple will do the same with the iPhone X in the same way.”

Samsung GALAXY Note 8 retras din vanzare pare ceva putin credibil din moment ce Samsung GALAXY Note 9 nu va aduce multe noutati, insa poate ca aceasta e o strategie de a forta oamenii sa cumpere cel mai nou model. Totusi, nici macar Apple nu face lucruri de acest gen, cu atat mai putin Samsung, asa ca daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca Samsung GALAXY Note 8 va ramane in vanzare, dar poate ca eu gresesc.

5 COMENTARII

  1. Schimbarea inspirata de la Apple fiind oprirea productiei ca in cazul iPhone X ?
    BTW , iPhone X se mai produce sau a fost oprit dupa vanzarile fail din aprilie ? Nu de alta, da geme OLX-ul de ele la jumatate de pret.