Windows 10: Functia GROZAVA ce a fost AMANATA

Windows 10 are amanata o noua functie grozava pe care multi utilizatori si-ar fi dorit sa o aiba disponibila, dar iata motivul pentru care nu va fi oferita.

Windows 10 Functia GROZAVA AMANATA

Windows 10 a avut acum cateva luni anuntata o functie grozava pentru lansare pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea nu a venit cu April 2018 Update, insa se spera ca va veni in toamna, cu actualizarea de atunci. Ei bine, Microsoft a anuntat ca in toamna nu va lansa aceasta functie foarte interesanta a Windows 10, ci decide sa o tina abia pentru anul 2019, iar asta deoarece ea nu ar fi 100% pregatita pentru a fi oferita pentru utilizatorii globali, deocamdata.

Windows 10 a avut prezentata o noua functie numita Sets, aceasta permitandu-le utilizatorilor sa deschida mai multe aplicatii intr-o singura fereastra, in tab-uri, la fel ca intr-un browser cu care navigheaza pe internet. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceasta functie a Windows 10, ea simplificand afisarea aplicatiilor pe ecran, deoarece nu mai este afisata fiecare intr-o fereastra proprie, care acopera tot ecranul in mod separat, ci intr-una singura.

Windows 10: Functia GROZAVA ce a fost AMANATA

Windows 10 Functia GROZAVA AMANATA 1

Windows 10 avea functia Sets in testare cu unii dintre cei care participa la programul beta de testare a noilor versiuni ale sistemului de operare, insa ea a fost eliminata de catre Microsoft din cauza problemelor descoperite. Windows 10 nu are aceasta functie oferita inca deoarece aplicatiile Microsoft Edge si suita Office nu functioneaza chiar asa cum trebuie in cadrul functiei Sets, asa ca pana in momentul in care problemele sunt rezolvate, functionalitatea e amanata pentru implementare.

Windows 10 nu avea promisa implementarea acestei functii in viitoarea actualizare majora pentru sistemul de operare, asa ca utilizatorii n-ar trebui sa fie prea dezamagiti deoarece nu era asteptata chiar in toamna. Windows 10 va avea o alta actualizare lansata de catre Microsoft cel mai probabil in primavara anului viitor, asa ca abia atunci exista sanse ca functionalitatea sa fie implementata, deci toti ce care si-ar dori sa o aiba, vor trebui sa aiba ceva mai multa rabdare.