Samsung Galaxy S9: PROBLEMA URIASA ce Afecteaza Clientii

Samsung Galaxy S9 are o problema uriasa care afecteaza clientii care au cumparat nou model de telefon de la Samsung, insa compania nu recunoaste existenta ei.

Samsung Galaxy S9 PROBLEMA Afecteaza Clientii

Samsung Galaxy S9 si modelul Plus sunt afectate de o problema foarte importanta care a fost descoperita de catre clientii care au reusit sa intre in posesia unitatilor care sunt vandute de catre cei de la Samsung. Nu vorbim despre o problema hardware a telefoanelor din seria Samsung Galaxy S9, ci despre una software, care afecteaza aplicatia Samsung Messages, insa majoritatea celor afectati detin aceste doua modele, desi inclusiv altele sunt afectate.

Samsung Galaxy S9 a inceput sa trimita din senin mesaje cu pozele din libraria foto-video a utilizatorilor, acestea fiind trimise catre contacte fara ca utilizatorii sa le fi trimis in mod manual prin telefoane. In unele cazuri este vorba despre retrimiterea unor poze care au fost trimise deja de pe Samsung Galaxy S9 prin aplicatia Samsung Messages, dar in alte cazuri e vorba despre trimiterea intregii librarii foto-video catre interlocutori, fara ca utilizatorii sa stie ce se intampla.

Samsung Galaxy S9: PROBLEMA URIASA ce Afecteaza Clientii

Samsung Galaxy S9 are uneori si o alta problema, aplicatia Samsung Messages stergand in totalitate istoricul conversatiilor facute prin intermediul sau, deci vorbim despre o problema destul de complicata. Conform celor care au Samsung Galaxy S9 si sunt afectati de aceasta problema, ea ar fi aparut dupa o receta actualizare a aplicatiei Samsung messages, deci vorbim despre ceva ce inginerii celor de la Samsung au stricat in noua actualizare oferita.

“The Samsung Messages app appears to have a pretty serious bug that’s related to pictures stored locally on devices. Samsung’s app is secretly sending out photos from within the Gallery app to random contacts without consent. In some cases, Galaxy owners are claiming that the messaging service is resending images that have previously been sent to certain contacts, while others claim that the app is even sending out the entire gallery of photos that are presently stored on the smartphone.”

Samsung Galaxy S9 nu are deocamdata recunoscuta aceasta problema de catre compania coreeana, iar singura solutie de a opri trimiterea discretionara a mesajelor este blocarea permisiunilor aplicatiei Samsung Messages la mediile de stocare. Desigur ca asta impiedica trimitere de poze si clipuri video de pe Samsung Galaxy S9 prin aplicatia Samsung Messages, asa ca o rezolvare reala pentru problema va trebui sa vina de la compania coreeana, insa nimeni nu stie cand ar putea sa se intample asta.