Google Chrome: Noua Schimbare Descoperita in Browser

Google Chrome are o noua schimbare descoperita in browser, compania Google implementand-o fara a anunta in vreun fel care-i sunt intentiile cu privire la ea.

Google Chrome Schimbare Descoperita Browser 349665

Google Chrome are parte de o noua schimbare astazi implementata de catre compania Google, cel mai folosit browser la nivel global fiind in mod constant imbunatatit pentru a oferi cea mai buna experienta de utilizare. Schimbarea descoperita astazi pentru Google Chrome nu este una foarte mare, ea avand legatura cu sistemul Omnibox, care permite efectuarea de cautari rapide, si sugestii, cei de la Google facand o schimbare destul de utila pentru foarte multa lume, totusi.

Google Chrome are incepand din cea mai recenta versiune beta a Canary o schimbare ce permite vizualizarea logo-urilor website-urilor in momentul in care facem o cautare in Omnibox-ul browserului. In mod normal, Google Chrome afiseaza doar link-uri si denumirile website-urilor in acel camp de cautare, insa dupa implementarea acestei modificari, utilizatorii vor putea gasi mai usor website-ul dorit prin recunoasterea logo-ului acestuia in lista de rezultate afisate.

Google Chrome: Noua Schimbare Descoperita in Browser

Google Chrome Schimbare Descoperita Browser 349665 1

Google Chrome nu are, asa cum va spuneam mai sus, o schimbare majora implementata de catre Google pentru Omnibox, insa sunt sigur ca multi utilizatori vor descoperi mult mai usor website-urile preferate multumita ei. Logo-urile website-urilor ne ajuta sa le recunoastem mult mai usor atunci cand ne uitam intr-o lunga lista de adrese web si denumiri, iar inginerii care dezvolta Google Chrome pentru compania Google stiu asta, asa ca sunt mereu in cautarea de metode de a imbunatati experienta.

Google Chrome are testate foarte multe schimbari de catre compania Google in versiunle beta ale Google Chrome Canary, iar o buna parte dintre ele ajung sa fie lansate in mod oficial pentru utilizatorii din lumea intreaga. Desigur ca si aceasta va fi oferita la un moment dat de catre cei de la Google, insa deocamdata nimeni nu stie sigur cat va dura pana cand build-ul Google Chrome care o contine va fi oferit, dar in versiunea beta o puteti activa prin comanda chrome://flags/#omnibox-ui-show-suggestion-favicons.