Instagram Lanseaza o NOUA Functie IMPORTATA pentru Stories

Instagram a lansat o noua functie importanta pentru Stories, compania americana oferindu-le utilizatorilor iPhone si Android noi functii pentru a aplica muzica pe povesti.

Instagram Functie IMPORTATA Stories 349619

Instagram a anuntat in cursul noptii trecute implementarea unei noi functii importante pentru Stories, compania americana oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a adauga muzica la povestile zilnice. Desigur ca vorbim despre muzica pentru care exista licenta, cei de la Instagram oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a folosi doar muzica pentru care exista cumparate drepturi de autor.

Instagram ofera cateva mii de melodii care pot fi folosite ca muzica de fundal pentru Stories, Bruno Mars, Demi Lovat, Maroon 5, si multi alti artisti oferindu-si muzica in aplicatie. Mai mult decat atat, cei de la Instagram vor adauga muzica noua in fiecare zi in aplicatia disponibila pentru iPhone si Android, asa ca utilizatorii interesati vor putea folosi orice melodii populare.

Instagram Lanseaza o NOUA Functie IMPORTATA pentru Stories

Instagram Functie IMPORTATA Stories 349619 1

Instagram permite adaugarea melodiilor pentru Stories prin intermediul functiei care permite adaugarea de stickere, simpla tragere a melodiei fiind suficienta pentru a o aplica. Mai mult dcat atat, Instagram va permite si alegerea unei portiuni din melodie pe care sa o folosim pentru acel Story, deci veti putea alege momentul perfect pentru a potenta povestea voastra.

Instagram va permite deasemenea rularea unei melodii si inainte de a inregistra un video, asa ca vorbim despre functionalitate complexa pe care o ofera aplicatia iPhone si Android. Instagram a lansat aceasta noua functionalitate doar in anumite tari deocamdata, adica acolo unde e licentiata muzica, iar ea va fi extinsa si in alte regiuni pe masura ce se fac si licentierile.