Facebook Messenger – Noua Actualizare Lansata Astazi

Facebook Messenger - Actualizarea Noua Lansata iPhone iPad

Facebook Messenger, aplicația lansată de către compania Facebook în App Store pentru a ne forța să o utilizăm pentru a purta discuții cu prietenii activi pe rețeaua sa de socializare, a fost actualizat în cursul acestei seri.

Facebook Messenger are si astazi listata exact aceeasi lista de schimbari ca ieri, insa rezolva o problema foarte importanta. Dupa actualizarea de ieri aplicatia a refuzat sa mai functioneze pentru foarte multe persoane, afisand un ecran alb cu un mesaj de eroare, insa actualizarea de astazi rezolva acea problema pentru cei care inca o mai aveau,

„We update the app regularly so we can make it better for you. Get the latest version for all of the available features and improvements. Thanks for using Messenger!”

Facebook Messenger este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal în App Store.

Articolul precedenteMAG: GALAXY NOTE 8 cu Pret Redus cu 1400 LEI
Articolul următorGoogle Assistant INTRECUT de Siri unde CONTEAZA mai Mult
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.