Samsung GALAXY Note 9: Baterie MARE, cu o DEZAMAGIRE

Samsung GALAXY Note 9 va avea o baterie mare integrata de catre compania coreeana, insa din pacate ea va veni si cu o dezamagire pentru clientii globali.

38

Samsung GALAXY Note 9 Baterie MARE DEZAMAGIRE 349788

Samsung GALAXY Note 9 va avea o baterie de 4000 mAh integrata de catre coreenii de la Samsung, insa din pacate pentru clientii care il vor cumpara, va exista si o dezamagire in ceea ce priveste functionalitatea. Conform unuia dintre cei mai cunoscuti leakeri de produse ale celor de la Samsung, desi Samsung GALAXY Note 9 va avea o baterie de capacitate mare, se pare ca se va incarca greu cu incarcatorul inclus in pachet de catre coreeni.

Samsung GALAXY Note 9 ar urma sa ofere, cu incarcatorul standard inclus in pachet, o incarcare mai inceata decat toate celelalte telefoane Android de pe piata, doar iPhone avand un sistem de incarcare mai incet. Stim cu totii ca Apple nu s-a gandit prea mult sa ne ofere incarcare rapida din cutie cu telefoanele sale, insa se pare ca pentru Samsung GALAXY Note 9 nu va fi oferit ceva similar, sau cel putin asta aflam in prezent despre telefon.

Samsung GALAXY Note 9: Baterie MARE, cu o DEZAMAGIRE

Samsung GALAXY Note 9 Baterie MARE DEZAMAGIRE 349788 1

Samsung GALAXY Note 9 va avea o baterie care este cu 700 mAh mai mare decat cea integrata in Samsung GALAXY Note 8, diferenta fiind un mare, asa ca utilizatorii ar trebui sa o resimta in folosirea zilnica a telefoanelor. Samsung GALAXY Note 9 s-ar putea incarca mai repede cu incarcatoare care au capacitatea de a transfera mai multa energie, insa desigur ca acestea trebuie cumparate separat, asa cum se intampla si in cazul telefoanelor iPhone ale Apple.

“The Samsung Note9’s battery is 4000mAh, but its charging specifications have not improved. Like the S7/S8/S9, the EP-TA200 charger has a maximum power of 10W. This is the slowest charging speed in the world except for iPhone. How long does 4000mAh take?”

Samsung GALAXY Note 9 a fost programat pentru prezentare in data de 9 august de catre compania Samsung, iar atunci vom afla o buna parte din secretele pe care dispozitivul le va aduce pentru lumea intreaga. Lansarea Samsung GALAXY Note 9 nu a fost deocamdata anuntata, insa probabil va fi pus in vanzare tot prin august, iar pretul pe care Samsung urmeaza sa il ceara ar putea fi mai mare decat cel perceput pentru modelul de anul trecut.