Samsung GALAXY NOTE 9. UPDATE aduce o NOUA Functie GROZAVA

Samsung GALAXY NOTE 9. Cel mai nou update pentru telefoanele companiei Samsung aduce o noua functie grozava de care toata lumea se va bucura cu siguranta.

Samsung GALAXY NOTE 9 super night shot

Samsung GALAXY NOTE 9. Dupa o luna perioada de asteptare, iata ca si pentru acest model de smartphone a fost lansata o actualizare, iar ea vine cu o functie grozava, pe care multi dintre fani mai mult ca sigur o asteptau. Mai exact, cea mai recenta actualizare pentru Samsung GALAXY NOTE 9 aduce nu doar imbunatatiri de performante si patch-uri de securitate, ci inclusiv functia Super Night Shot pentru camera, cea oferita si in Samsung GALAXY S10, sau Samsung GALAXY S9.

Samsung GALAXY NOTE 9. In momentul de fata doar clientii Samsung din Germania se pot bucura de aceasta actualizare importanta pentru telefoanele lor, iar asta deoarece in alte tari deocamdata nu a fos tlansata. Actualizarea este distribuita incet la nivel global pentru toti utilizatorii de telefoane Samsung GALAXY NOTE 9, astfel incat toata lumea sa se poata bucura de posibilitatea de a face poze grozave chiar si noaptea, cand lumina este foarte slaba.

Samsung GALAXY NOTE 9. UPDATE aduce o NOUA Functie GROZAVA

Samsung GALAXY NOTE 9 super night shot update

Samsung GALAXY NOTE 9. Actualizarea pe care compania Samsung o lanseaza pentru clientii ce detin aceste modele de telefoane aduce mai multe noutati importante pentru ei, dar functia Super Night Shot e cea mai importanta. Ea a fost lansata avand integrata inteligenta artificiala pentru a combina mai multe poze facute de catre utilizatori noapte intr-un singur cadru care are lumina cea mai buna, Samsung GALAXY NOTE 9 devenind un telefon perfect pentru poze.

Samsung GALAXY NOTE 9. Lansarea acestei actualizari vine la destul de scurt timp inainte ca Samsung GALAXY NOTE 10 sa fie lansat, si poate ca va convinge unele persoane sa nu faca upgrade la viitorul model. Daca Samsung GALAXY NOTE 9 va avea camera imbunatatita serios de aceasta actualizare, atunci motive serioase de a cumpara un model nou nu prea mai vin, asa ca oamenii vor decide sa-l pastreze pe cel vechi in continuare.

Samsung GALAXY NOTE 9. Acestea fiind spuse, nu se stie de cat timp va fi nevoie pentru ca aceasta actualizare sa ajunga efectiv la toata lumea, inclusiv in Romania, deci trebuie sa mai aveti destula rabdare.

1 COMENTARIU