iPhone 9 si iPhone X Plus: Machetele in PRIMUL VIDEO

iPhone 9 si iPhone X Plus au astazi prezentate primele machete intr-un clip video, ele fiind deasemenea comparate cu iPhone 7 Plus pentru a ni se arata diferentele intre modele.

48

iPhone 9 iPhone X Plus Machetele VIDEO 349838

iPhone 9 si iPhone X Plus sunt astazi prezentate sub forma a doua machete care ne arata ce urmeaza sa ne ofere compania Apple in momentul in care va lansa cele doua modele de telefoane mobile pe pietele globale. iPhone 9 va avea un ecran LCD cu diagonala de 6.1 inch, in timp ce iPhone X Plus va avea un ecran OLED cu diagonala de 6.5 inch, schimbarile pe care compania Apple le pregateste pentru anul acesta fiind substantiale.

iPhone X Plus este comparat cu iPhone 7 Plus pentru a ni se arata diferentele dintre ecranele de 6.5 inch si 5.5 inch, iar dupa cum puteti vedea, macheta e aproape identica in dimensiuni cu telefonul real. iPhone X Plus va avea un ecran care acopera cam tot panoul frontal, dar are decupaj, iar asa compania Apple poate oferi un design similar cu cel al iPhone X in carcasa unui telefon care pana acum avea doar ecran cu diagonala de 5.5 inch.

iPhone 9 si iPhone X Plus: Machetele in PRIMUL VIDEO

iPhone 9 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.1 inch, iar asta il va pune intre iPhone X si iPhone X Plus in ceea ce priveste dimensiunile totale, dar si marimea ecranului pe care-l vor folosi clientii. iPhone 9 ar trebui sa aiba specificatii foarte similare cu cele ale iPhone X 2018, diferenta putand fi data de o cantitate mai mica de memorie RAM, si poate chiar de o camera simpla in locul celei duale, insa separat de asta nu ar trebui sa existe diferente.

iPhone 9, iPhone X 2018 si iPhone X Plus vor fi lansate anul acesta de catre compania Apple, ultimele doua cel mai probabil in septembrie, insa pentru primul deocamdata nu exista o data clara la care ar putea fi pus in vanzare. Toate cele trei modele ar urma sa vina cu preturi noi, poate chiar mai mici decat ne asteptam, insa toate aceste noutati le vom afla abia prin septembrie, inclusiv denumirile, care deocamdata raman un mister.