iPhone 9 si iPhone 11: NOUTATILE Anuntate pentru LANSARE

iPhone 9 si seria iPhone 11 au anuntate o multitudine de noutati pentru lansarea ce urmeaza sa aiba loc in aceasta toamna, iata detaliile importante.

iPhone 9 iPhone 11 NOUTATILE LANSARE

iPhone 9 si iPhone 11 au o serie de noutati importante anuntate astazi pentru lansare de catre un celebru analist care este in mod constant in contact cu partenerii Apple care produc noile modele de smartphone-uri. iPhone 9 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple ain septembrie, in ciuda anuntatelor probleme cu fabricarea ecranelor LCD, insa este de asteptat ca acest model sa fie mai popular decat seria iPhone 11 in 2018.

iPhone 9 ar urma sa fie foarte popular in randul celor care detin vechi modele ale iPhone, ecranul cu diagonala de 6.1 inch si dimensiunile mai reduse fiind punctul de atractie pentru telefon. Pretul acestua este estimat la maxim 700 de dolari fara TVA, deci suficient de mic pentru a fi atractiv, iar asta in conditiile in care seria iPhone 8 incepe de la acest pret, deci un iPhone 9 la fel de ieftin va fi un serios punct de atractie pentru foarte multi clienti.

iPhone 9 si iPhone 11: NOUTATILE Anuntate pentru LANSARE

iPhone 11 si iPhone 11 Plus, cu ecrane care au diagonala de 5.8 inch si 6.5 inch, urmeaza sa fie anuntate si lansate tot in septembrie de catre compania Apple, insa preturile acestor modele ar putea incepe de la 900, sau 1000, de dolari fara TVA. In prima situatie, iPhone 11 Plus nu ar trebui sa fie mai scump decat iPhone X in momentul de fata, in timp ce iPhone 11 ar fi plasat intre iPhone 9 si “fratele” sau mai mare, o situatie ideala pentru clienti.

“6.1-inch iPhone to be available in stores in September of this year, despite entering mass production later than the second-generation iPhone X and so-called iPhone X Plus. 6.1-inch iPhone will incentivize customers with older iPhones to upgrade due to it being equipped with similar features as the iPhone X and at a more competitive price of $600 to $700 in the United States. “

Separat de iPhone 9 si seria iPhone 11, compania Apple ar urma sa lanseze noi modele ale iPad Pro care vor avea Face ID integrat, plus un ecran care acopera mai mult din panou frontal, butonul Home cu Touch ID urmand a fi eliminate. Apple ar urma sa lanseze un nou model al MacBook Air, plus noi modele ale Apple Watch, acestea din urma fiind pregatite cu ecrane mai mari, componente imbunatatite, plus alte surprize pregatite de Apple.