Surface Phone: NOI Imagini Arata Telefonul Inovator

Surface Phone este prezentat astazi in noi imagini care ne arata telefonul inovator pe care compania Microsoft vrea sa il lanseze pentru clientii globali.

Surface Phone Imagini Telefonul Inovator 349843

Surface Phone a fost confirmat oficial ieri ca fiind telefonul pliabil pe care compania Microsoft vrea sa il lanseze pe pietele globale la un moment dat, el fiind gandit ca un concurent pentru Samsung Galaxy X. Cei de la Microsoft au discutat in documente interne despre acest Surface Phone ca fiind un telefon inovator, care ar trebui sa schimbe piata smartphone asa cum a facut-o si primul model al iPhone, cand a fost lansat, cu atat de multi ani in urma.

Surface Phone este gandit de catre cei de la Microsoft ca un telefon care ar treubi sa distruga barierele dintre un telefon clasic, si un calculator, iar daca va uitati la imaginile de mai jos, veti intelege exact de ce. Surface Phone este gandit de catre compania Microsoft pentru a fi pliat astfel incat sa fie folosit in diverse moduri, fie pentru jocuri, fie pentru productivitate, totul pentru a oferi cat mai multa versatilitate pentru cei care decid sa il cumpere in defavoare altor telefoane.

Surface Phone: NOI Imagini Arata Telefonul Inovator

Surface Phone Imagini Telefonul Inovator 349843 2

Surface Phone este prezentat in imagini concept, create de catre un grafician, in acest articol, insa o publicatie americana a vazut documente interne ale Microsoct, iar prototipurile reale seamana extrem de bine cu aceste concepte. In aceasta idee, pare destul de clar faptul ca Microsoft intentioneaza sa ne ofere un telefon care sa fie cu adevarat inovator, insa desigur ca un asemenea dispozitiv va fi si foarte greu de realizat in realitate.

Surface Phone Imagini Telefonul Inovator 349843 1

Surface Phone este totusi doar unul dintre telefoanele mobile pliabile pregatite pentru lansare pe pietele globale anul acesta, iar asta pentru ca Huawei si Samsung au deasemenea modele proprii in lucru. Desigur ca separat de ei vor mai fi si alti producatori chinezi care vor dori sa aduca pe piata acest gen de telefoane, ele urmand a fi foarte populare, daca vor fi si utile, deci vor fi destui clienti dornici sa le incerce dupa ce vor fi lansate.