iPhone 11: PRIMUL Test de Performante Anunta o SURPRIZA MARE

iPhone 11 are un prim presupus test de performante dezvaluit, iar el anunta o mare surpriza pregatita de catre compania Apple pentru seria din 2018.

iPhone 11 Test Performante SURPRIZA MARE 349896

iPhone 11 are prezentat astazi ceea ce pare a fi un prim test de performante facut pe noul chip A12 pe care compania Apple l-ar pregati pentru clienti, rezultatele obtinute nefiind prezentate totusi ca finale. In ciuda acestui lucru, ceea ce vedem mai jos este un posibil chip A12 pentru iPhone 11 care are performante marginal mai bune decat cele ale actualului chip A11, diferenta dintre ele fiind mai mica de 10%, ceva neobisnuit pentru compania Apple.

iPhone 11 are totusi parte de o posibila dezvaluire extrem de interesanta, mai exact observam ca procesorul testat are 4 GB RAM integrati, cu 1 GB mai mult decat iPhone X, iar asta astepta lumea inca din toamna anului trecut. Diverse zvonuri aparute pana acum confirmau faptul ca iPhone 11 va avea 4 GB RAM pentru noul chip A12, iar dupa cum se vede in imaginea de mai jos, se pare ca Apple vrea sa faca aceasta schimbare pentru clienti.

iPhone 11: PRIMUL Test de Performante Anunta o SURPRIZA MARE

iPhone 11 Test Performante SURPRIZA MARE 349896 1

iPhone 11 va fi lansat de catre compania Apple in toamna acestui an, iar daca testul de mai jos arata intr-adevar performantele noului chip A12, atunci Apple face imbunatatiri majore pentru consumul de energie al procesorului. Avand in vedere ca in 2018 telefoanele Android nu au ajuns iPhone in puterea de procesare, e normal ca Apple sa se gandeasca la a reduce consumul de energie in loc sa creasca puterea de procesare a iPhone 11, insa asta e doar o teorie.

iPhone 11 este programat sa fie lansat in toamna acestui an de catre cei de la Apple, iar el va veni impreuna cu iPhone 11 Plus, si iPhone 9, toate urmand a avea acest nou chip A12 integrat de catre americanii din Cupertino. Teoretic, iPhone 9 ar trebui sa ramana cu 3 GB RAM, in timp ce iPhone 11 si iPhone 11 Plus ar putea avea 4 GB RAM, insa totul depinde de modul in care si-a gandit Apple strategia pentru anii 2018 – 2019.