Samsung GALAXY X: PREMIERA UIMITOARE a Telefonului

Samsung GALAXY X urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung cu o premiera uimitoare, coreenii avand pregatit ceva ce nu exista in vreu alt telefon.

Samsung GALAXY X PREMIERA UIMITOARE Telefon 349920

Samsung GALAXY X este viitorul telefon pliabil pe care compania Samsung se pregateste sa il lanseze pe piata, iar foarte multi jurnalisti asiatici spun ca el va avea o forma nemaiintalnita la un telefon, dar nu doar asta e schimbarea ce uimeste. Samsung GALAXY X urmeaza sa aiba integrata o baterie flexibila integrata de catre compania coreeana, ea fiind fabricata de catre Samsung SDI, cea care a furnizat si bateriile care explodau in Samsung GALAXY Note 7.

Samsung GALAXY X ar putea folosi totusi aceste baterii flexibile pentru ca zvonurile cele mai recente spun ca telefonul urmeaza sa poata fi indoit in diverse moduri, inclusiv in doua treimi din suprafata sa, deci nu doar in jumatate. Samsung SDI a prezentat in 2014 primele prototipuri de baterii flexibile pentru lumea intreaga, acelea aveand doar 210 mAh, insa in acesti 4 ani s-ar fi facut progrese semnificative, iar Samsung GALAXY X ar urma sa contina una cu capacitate de minim 3000 mAh.

Samsung GALAXY X: PREMIERA UIMITOARE a Telefonului

Samsung GALAXY X va fi un telefon flexibil, iar un asemenea dispozitiv fie are doua baterii separate, fie are una capabila sa suporte indoirea, pentru ca altfel e cam imposibil sa indoi un telefon in doua treimi, sau chiar in jumatate. Samsung GALAXY X a avut unele prototipuri prezentate de catre compania coreeana in cadrul CES 2018, dar e putin probabil ca Samsung sa fi explicat atunci si ce fel de baterii foloseste telefonul sau cate poate fi indoit.

“Samsung’s foldable smartphone that is expected to debut in 2019 will have a flexible battery. The 2014 prototype had a low capacity and it offered just only 210mAh of power. The new batteries that Samsung is about to mass-produce apparently have capacities between 3,000mAh and 6,000mAh.”

Samsung GALAXY X ar putea fi unul dintre cele mai uimitoare telefoane lansate vreodata pe piata, mai ales daca va avea intr-adevar nu doar un ecran flexibil, ci si o baterie flexibila, insa ramane de vazut cum va fi versiunea finala. Samsung GALAXY X ar trebui sa intre in productie undeva spre finalul acestui an, insa lansarea este programata pentru inceputul anului 2019, deci mai avem de asteptat pana cand va fi dezvaluit oficial.

35 COMENTARII

  1. Am incercat s9 este frumos ca telefon dar sunt inceptaor pe android. Pe iphone umblu cu ochii inchisi si acum vad cat de bine este optimizat si multitaskingul este impecabil.

  2. Am incercat s9 este frumos ca telefon dar sunt inceptaor pe android. Pe iphone umblu cu ochii inchisi si acum vad cat de bine este optimizat si multitaskingul este impecabil.

  3. Din ce scrii tu aici chiar par a fii progrese mari,imi amintesc in 2015 cand samsung a aratat un astfel de prototip dar era practic facut din doua display-uri si cu o balama intre ele,a trecut cam 3 ani de atunci si sunt sigur ca vor scoate ceva mult mai bun,tehnologiile au avansat foarte mult de atunci,atat software cat si din punct de vedere hardware.Sunt curios cum va arata desi sunt sigur ca pretul va fii unul exagerat!

  4. Sa văzut optimizarea Apple destul de la ios 7, ma între ce să r întâmplat dacă Apple avea interfață custom că producătorii android, având în vedere ca nu se descurca bine pe soft ul lor (stock)

  5. Te obișnuiești și cu android sau poate nu, poate în urmă folosirii android îți dai seama că ești făcut pt ios, sau descoperi că îți place și android, cine știe
    Dacă vrei android îți recomand să folosești prima dată android stock să vezi cu adevărat ce poate, cât de fluid și stabil este

  6. Revoluționar se anunță Galaxy X din aproximativ toate punctele de vedere
    Samsung poate să facă lucruri incredibile, bravo

  7. Cam greu cu informarea pe idevice… DACĂ Galaxy X va fii cum se anunță își va merita prețul mai ales ca experienta și categoria ( smartphone) vor fi duse la un nivel unde nimeni nu a mai fost vreodată

  8. Mai calmati-va cu porcaria asta. Nicio firma nu va scoate pe piata un telefon care sa nu se vanda, care sa provoace pierderi companiei. Scopul oricarei companii e sa scoata profit, nu sa faca expozitie high-tech in magazine pe banii lor. Un astfel de telefon ar costa acum vreo 2000 euro, o suma enorma pe care nu ar da-o nimeni pe un telefon. O sa astepte intai sa produca mai ieftin ecranele, procesoarele, astfel incat sa aiba un cost de productie competitiv si telefonul sa nu depaseasca 1200-1300 euro in magazin. Uitati-va ca deja iphone X la 1100 euro in medie, deja a atins pragul critic de pret suportat de piata. Se vinde extrem de prost, e un esec recunoscut chiar de Apple. Lumea nu mai da asa usor 1100 euro pe un telefon care in 10 luni e deja demodat si cu pretul depreciat 40%.

  9. Asa este, nici pe mine nu ma da banul afara din casa.. dar omul vorbea de s9 vs iphone. Iar s9 e la fel de scump ca un iphone.
    Oricum amandoua au avantaje si dezavantaje. Unul dintre dezavantajele iphoneului e ca nu ai prea multe optiuni.. exista doar iphone produs de apple care e f scump, si atat.

  10. Bugatti Veyron aducea pierderi financiare grupului Volkswagen, pentru că mașina avea un cost de producție mult mai mare decât prețul de vânzare. Cu toate astea, Veyron a adus un plus uriaș la nivelul imaginii, fiind un produs de excepție, “crema cremelor”.

    Companiile nu urmăresc neapărat “obținerea de profit”, ci “creșterea valorii”. Cu un asemenea smartphone, Samsung își consolidează imaginea unui producător de dispozitive excepționale, cu dețin factorul “Wow!”

    Așa cum Zaone scrie cu sete despre designul stupid de arhaic al tabletei Samsung Tab 4 vs iPad Pro, așa va comenta presa despre “designul stupid de arhaic (și nu numai)” al iPhone-ului vs S10.

  11. Am iPhone 6 nici acum dupa un an nu sunt învățat cu el,părerea mea este “un telefon supraevaluat”mai bun ca securitate decât samsung dar cu unele …mici deficiente care te încurca la manevrarea lui rapida.Cum a devenit google crescând securitatea un “organism”stufos .

  12. Bugatti Veyron aducea pierderi financiare grupului Volkswagen, pentru că mașina avea un cost de producție mult mai mare decât prețul de vânzare. Cu toate astea, Veyron a adus un plus uriaș la nivelul imaginii, fiind un produs de excepție, “crema cremelor”.

    Companiile nu urmăresc neapărat “obținerea de profit”, ci “creșterea valorii”. Cu un asemenea smartphone, Samsung își consolidează imaginea unui producător de dispozitive excepționale, cu dețin factorul “Wow!”

    Așa cum Zaone scrie cu sete despre designul stupid de arhaic al tabletei Samsung Tab 4 vs iPad Pro, așa va comenta presa despre “designul stupid de arhaic (și nu numai)” al iPhone-ului vs S10.

  13. Cu ce e mai bună securitatea iPhone față de securitatea Samsung? Frumos ar fi ca tu și alții să vă argumentați afirmațiile, dacă vreți să fiți credibili. Așa pot spune și eu că alerg mai rapid decât Usain Bolt.

  14. Asta da schimbare radicală, și culmea: Samsung nu apelează la concurentul Apple pentru a-i furniza vreo componentă. În schimb, Apple a apelat la Samsung pentru furnizarea ecranului, fără de care iPhone X nu ar fi existat.