Samsung Galaxy S9: Problema URIASA RECUNOSCUTA de Coreeni

Samsung Galaxy S9 are o problema uriasa recunoscuta pentru lientii care au cumparat modelele din serie, iata ce spune compania despre ce se intampla.

Samsung Galaxy S9 Problema URIASA RECUNOSCUTA Coreeni 350003

Samsung Galaxy S9 are o problema foarte mare recunoscuta astazi de catre compania coreeana, insa eu v-am vorbit despre ea saptamana trecuta, cand au inceput sa se planga primele persoane despre existenta sa. V-am spus atunci ca aplicatia Samsung Messages trimite de nebuna galeriile foto ale oamenilor catre diverse contacte fara ca utilizatorii sa stie, iar seria Samsung Galaxy S9 pare sa fie cea mai afectata de catre aceasta problema serioasa.

Samsung Galaxy S9 care sunt folosinte, in principal, in reteaua T-Mobile par sa fie afectate de problema, insa si alti utilizatori din alte retele de telefonie au raportat faptul ca telefoanele lor trimit singure mesaje cu pozele din libraria foto. In unele cazuri sunt trimise doar cateva poze, in altele este trimisa intreaga librarie foto/video, iar utilizatorii nu au vreo dovada a faptului ca mesajele au fost trimise, aplicatia Samsung Messages neafisand mesajele pe Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9: Problema URIASA RECUNOSCUTA de Coreeni

Samsung Galaxy S9 are o problema atat de mare incat inclusiv compania Samsung a recunoscut existenta sa pe telefoane, afirmand faptul ca inginerii sai investigheaza o posibila solutie pentru a readuce lucrurile la normal. Se speculeaza cao actualizare pentru un profil RCS de pe Samsung Galaxy S9 genereaza aceaste probleme pentru aplicatia Samsung Messages, iar o actualizare software lansata de catre compania coreeana ar trebui sa readuca lucrurile la normal.

“We are aware of the reports regarding this matter and our technical teams are looking into it. Concerned customers are encouraged to contact us directly at 1-800-SAMSUNG.”

Samsung Galaxy S9 a avut parte de unele probleme pana acum, dar aceasta cu trimiterea aleatorie a pozelor si clipurilor video din librarie catre diverse contacte este una dintre cele mai stupide aparute pana in prezent. Desigur ca doar cei care folosesc aplicatia Samsung Messages pe telefoanele din seria Samsung Galaxy S9, sau alte cateva modele, sunt afectati, iar in momentul de fata nimeni nu stie cat ar putea dura pana cand lucrurile vor fi readuse la normal.