iOS 12 Beta 3: TOATE Noutatile pe iPhone si iPad

iOS 12 beta 3 a fost lansat aseara de catre Apple, iar intre timp are toate noutatile pentru iPhone si iPad dezvaluite pentru utilizatorii care vor sa-l instaleze.

iOS 12 Beta 3 TOATE Noutatile iPhone iPad 350043

iOS 12 beta 3 a fost lansat noaptea trecuta de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare avand o serie destul de diversificata de noutati descoperite pe iPhone si iPad. Schimbarile sunt disponibile in numar destul de mare, dupa cum veti vedea in clipurile video de mai jos, insa majoritatea noutatilor din iOS 12 beta 3 sunt mici.

iOS 12 beta 3 pare totusi sa rezolve problemele cu GPS-ul, o problema extrem de stupida care devenise foarte frustranta, din pacate, insa cei de la Apple par sa o fi reparat intr-un final. iOS 12 beta 3 nu vine doar cu lucruri bune, aduce totusi si unele lucruri enervante care va vor strica experienta de utilizare, insa aceste lucruri sunt usor de asteptat, in final.

iOS 12 beta 3 este doar una dintre versiunile beta pe care compania Apple le va lansa pana in momentul in care va pune in distributie publica iOS 12, iar eu va recomand in continuare sa-l evitati.