Samsung GALAXY Note 9: Test de Performante si SPECIFICATIILE

Samsung GALAXY Note 9 are un prim test real de performante facut pe o unitate finala, el dezvaluind puterea telefonului, dar si specificatiile care vor fi oferite pentru clienti.

Samsung GALAXY Note 9 Performante SPECIFICATIILE 350039

Samsung GALAXY Note 9 se apropie incetul, cu incetul, de lansarea oficiala, iar asta inseamna ca astazi vedem iarasi informatii privind noul telefon pe care coreenii intentioneaza sa il puna in vanzare in curand. Mai exact, astazi vedem un test de performante care a fost facut pe Samsung GALAXY Note 9, el confirmand faptul ca schimbarile din acest punct de vedere nu vor exista, puterea fiind aceeasi ca la Samsung GALAXY S9.

Samsung GALAXY Note 9 are deasemenea confirmat de acest test de performante si faptul ca urmeaza sa vina in versiunea europeana cu un chip Exynos 9810 fabricat de catre compania Samsung pentru telefoanele sale. Mai mult decat atat, Samsung GALAXY Note 9 are confirmat faptul ca vine cu 6 GB RAM, iar atat ne-au spus unele zvonuri ca vom regasi in versiunea standard a telefonului, alta cu 8 GB RAM putand fi lansata pentru anumite piete din Asia.

Samsung GALAXY Note 9: Test de Performante si SPECIFICATIILE

Samsung GALAXY Note 9 Performante SPECIFICATIILE 350039 1

Samsung GALAXY Note 9 va avea deasemenea un ecran cu diagonala de 6.3 inch, acesta fiind Super AMOLED si avand o rezolutie de 2920 x 1440 pixeli, o camera duala de 12 megapixe, cu deschidere variabila urmand a fi deasemenea oferita. Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa aiba integrata o baterie cu capacitate de 4000 mAh, cu 700 mAh mai mare decat cea regasita in modelul anterior, plus un nou stylus cu functii avansate bazate pe tehnologia Bluetooth LE, din cate se pare.

Samsung GALAXY Note 9 va fi lansat pe 9 august in cadrul unui eveniment care va avea la New York, insa pana acum nu s-a spus daca punerea in vanzare va avea loc tot in luna august, sau coreenii vor astepta pana in septembrie. Nu se stie nici la ce pret urmeaza sa fie pus in vanzare Samsung GALAXY Note 9 dupa ce va fi prezentat, insa este logic de asteptat ca telefonul sa nu fie mai ieftin decat modelul lansat in vara anului trecut de catre coreeni.