App Store Implineste 10 Ani, Apple Sarbatoreste

App Store Implineste 10 Ani Apple Sarbatoreste 350219

App Store va implini 10 ani de existenta in data de 10 iulie, compania Apple anuntand astazi cateva informatii interesante cu privire la magazinul sau de aplicatii pentru iOS. Cei de la Apple spun ca App Store a fost lansat in 2008 cu 500 de aplicatii pentru iPhone, majoritatea dintre ele fiind oferite si astazi, dar numai pentru americani, pentru care au si fost create.

Apple a anuntat deasemenea ca povestile din sectiunea Today a App Store au fost citite de doar 1 milion de pesoane, in timp ce magazinul are 500 de milioane de vizitatori lunar. Practic un procent extraordinar de mic de oameni e interesat de povestile din sectiunea Today, asa ca e foarte posibil ca Apple sa renunte la ea, sau sa ne-o “bage pe gat” in viitor.

Apple vorbeste deasemenea si despre impactul mare pe care il au initiativele ResearchKit si CareKit pentru cei care traiesc intr-o tara civilizata de careia ii pasa companiei. Separat de astea, Apple Apple vorbeste despre realitate augmentata, cat de important este sa inveti sa dezvolti aplicatii, plus alte lucruri care in Romania anului 2018 par a fi ceva adus din anul 3500.