LG pregateste un Telefon UIMITOR in Lupta cu Samsung

LG pregateste lansarea unui telefon uimitor cu care vrea sa concureze serios pe piata smartphone in fata celor de la Samsung si Huawei in urmatorii ani.

LG Telefon UIMITOR Lupta Samsung 350158

LG nu mai este de foarte mult timp unul dintre cei mai mari producatori de telefoane, fiind intrecut de ceva vreme inclusiv de catre producatorii chinezi mai putin cunoscuti in Romania, dar asta nu inseamna ca renunta la lupta. LG intentioneaza sa lanseze un telefon pliabil, la fel ca Samsung Galaxy X, compania coreeana dorind sa concureze atat cu cei de la Samsung, cat si cu cei de la Huawei, care au deasemenea un telefon de acest gen in dezvoltare.

LG are inregistrat cel putin un brevet de inventie care descrie modul in care ar putea arata noul telefon pliabil pe care coreenii il au in dezvoltare, el urmand a oferi o functionalitate similara precum cea a Samsung. LG ar avea in dezvoltare un telefon care s-ar plia de la jumatate, iar pentru a oferi asta, coreenii ar folosi un mecanism bazat pe o balama care ar permite indoirea ecranului, deci ideea in sine n-ar fi nici noua si nici inovatoare, din pacate.

LG pregateste un Telefon UIMITOR in Lupta cu Samsung

LG Telefon UIMITOR Lupta Samsung 350158 1

LG ar folosi deasemenea o serie de magneti pentru a impiedica desfacerea telefonului dupa ce el este pliat,a cestia fiind plasati pe marginile ecranului pentru a asigura o imbinare cat mai buna. Practic, telefonul pe care cei de la LG l-au gandit seamana foarte mult cu un telefon “cu clapita”, de care am tot vazut cu multi ani in urma, avesta avand doua antene, doua difuzoare, doua microfoane dar un ecran care ar acoperi tot panoul frontal.

LG nu a anuntat pana acum vreun plan de a lansa un telefon pliabil pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa nu am vazut nici vreo dovada a existentei vreunui prototip care sa fie in dezvoltare la compania coreeana. In ciuda acestui lucru, existenta acestui brevet de inventie sugereaza faptul ca LG nu vrea sa ramana in urma in lumea smartphone, asa ca probabil isi va lansa produsele abia dupa ce Samsung si Huawei le vor lansa pe ale lor.