Huawei: Telefonul cu o PREMIERA pentru Companie

Huawei a anuntat lansarea unui nou model de telefon care vine cu o premiera la care clientii companiei nu s-ar fi asteptat in anul 2018 pentru companie.

Huawei Telefonul PREMIERA Companie 350057

Huawei a anuntat ieri un nou motel de telefon, Honor 10 GT, iar el vine cu o premiera foarte interesanta pentru compania coreeana, mai exact, este primul care ofera 8 GB de memorie RAM pentru clienti. Cei de la Huawei au lansat de-a lungul timpului o gama variata de smartphone-uri pentru clienti, insa acesta este primul in care a integrat 8 GB de memorie RAM, iar asta desi vinde un Huawei Mate RS Porsche Design care costa peste 1500 de euro.

Huawei s-a gandit totusi ca trebuie sa concureze mai serios cu restul producatorilor chinezi, sau chiar cu Samsung, care va lansa un Samsung Galaxy Note 9 cu 8 GB de memorie RAM, asa ca o include in propriile telefoane. Huawei a gandit Honor 10 GT ca un telefon care arata exact precum versiunea standard lansata in primavara, deci nu va avea design diferit, si nici alt ecran decat cel de 5.8 inch cur ezolutie 2280 x 1080 pixeli.

Huawei: Telefonul cu o PREMIERA pentru Companie

Huawei continua deci seria de telefoane cu decupaj, prin lansarea Honor 10 GT, dar era de asteptat ca aceste design-uri sa fie pastrate din moment ce chinezii au copiat design-ul iPhone X pentru anul acesta. Huawei foloseste deasemenea chip-ul Kirin 970 in seria Honor 10 GT, o camera duala cu senzori de 16 megapixeli si 20 de megapixeli, plus o baterie de 3400 mAh, un port audio de 3.5mm fiind deasemenea pastrat pentru clientii globali.

Huawei va lansa acest model de telefon in China pe 24 iulie la un pret de doar 400 de dolari, deci mai mic si decat cel al OnePlus 6, care ofera deasemenea 8 GB RAM si performante de top pentru clienti. Huawei pare a fi mai mult preocupata sa concureze cu producatorii chinezi care vand telefoane de clasa medie decat sa concureze cu iPhone X pe o piata pe care nu o pote castiga, mai ales ca majoritatea vanzarilor sale vin de la telefoanele ieftine si de clasa medie.