Google Chrome UMILESTE Concurenta in 2018

Google Chrome umileste concurenta in domeniul browserelor pentru navigare pe internet de pe calculatoare si telefoane mobile in 2018, iata cat de mare e diferenta.

Google Chrome UMILESTE Concurenta 2018 350280

Google Chrome continua sa umileasca toata concurenta pe piata browserelor pentru calculatoare, compania Google reusind sa se mentina lider pe aceasta piata in care pare sa nu poata fi ajunsa de catre vreo companie. Google Chrome are in momentul de fata o cota de piata de 68% in segmentul browserelor, in timp ce Firefox se afla la o distanta foarte mare in urma sa, avand o cota de piata de putin peste 11%, adica de peste 6 ori mai mica.

Google Chrome are o cota de piata de aproape 10 ori mai mare decat cea a Internet Explorer, da inca mai exista, si de peste 13 ori mai mare decat cea a Safari, browserul de pe Mac-uri contand foarte putin. Microsoft Edge are o cota de piata chiar mai mica si decat a Safari, iar el incheie lista primelor 5 browsere de navigare pe internet de pe calculatoare, Google Chrome fiind “regele” care aduna o cota de peste 2 ori mai mare decat a celorlalte browsere la un loc.

Google Chrome UMILESTE Concurenta in 2018

Google Chrome UMILESTE Concurenta 2018 350280 1

Google Chrome nu o duce mai rau nici in segmentul telefoanelor mobile, iar asta pentru ca insumeaza 55% din totalul traficului monitorizat pe internet, de pste 3 ori mai mult decat browserul Safar al Apple, cu 17.25%. Google Chrome a reusit de mult sa depaseasca Safari in ceea ce priveste browserele cu care se navigheaza pe internet de pe telefoane si tablete, iar asta desi acum cativa ani situatia statea exact invers, insa Google a avut grija sa schimbe lucrurile.

Google Chrome este preferat in masa de catre persoane care folosesc telefoane mobile si calculatoare multumita functiilor pe care compania Google le implementeaza constant, a stabilitatii, si a performantelor oferite. Dupa cum se prezinta lucrurile acum, Google Chrome nu prea mai are cum sa fie intrecut vreodata de vreun alt browser, decat daca Google se va gandi la un moment dat sa renunte complet la el, si sa lanseze un browser separat.