iPhone 9: Iata CAT va COSTA Productia Telefonului

iPhone 9 are primele costuri de productie estimate astazi, impreuna cu schimbarile pe care le va aduce in comparatie cu iPhone 8 Plus al companiei Apple.

iPhone 9 CAT COSTA Productia Telefon 350284

iPhone 9 intra in “linie dreapta” pentru a intra in proces de productie la compania Apple, americanii alegand deja si companiile care vor fabrica noul telefon, cei de la Foxconn si Pegatron fiind alesi pentru a fabrica inclusiv iPhone X 2018 si iPhone X Plus. iPhone 9 urmeaza sa fie fabricat de cel putin una dintre aceste doua companii, iar astazi aflam si cam cat urmeaza sa coste productia telefonului pe care Apple vrea sa-l vanda cu 800 de dolari.

iPhone 9 urmeaza sa aiba un cost de productie de aproximativ 275 de dolari cand va fi lansat, mai mare decat cel estimat pentru iPhone 8, insa mai mic decat cel pe care l-am vazut estimat pentru iPhone 8 Plus. iPhone 9 urmeaza sa foloseasca multe dintre componentele pe care cei de la Apple le utilizeaza inclusiv in iPhone 8 Plus, iar aici ne referim la cam tot in afara ce procesor, camera, ecran RAM, baterie, si alte cateva componente.

iPhone 9: Iata CAT va COSTA Productia Telefonului

iPhone 9 va avea un design care le combina pe cele ale iPhone 8 si iPhone X, deci va avea componente de la ambele serii, insa ecranul va fi complet nou, impreuna cu noua carcasa, compania Apple urmand a avea si alte noutati. iPhone 9 va avea un ecran cu 25 de dolari mai scump decat cel al iPhone 8 Plus, iar in cazul camerei principale vorbim despre un cost mai ridicat cu 15 dolari, acest lucru sugerand faptul ca Apple ar putea folosi tot o camera duala.

“The budget 6.1-inch model would have nearly all of the same materials as the iPhone 8 Plus, and would cost about US$275. While a 3D sensing module and a bigger display would add US$20 and US$5 to the production cost of the LCD model respectively, its main rear camera would be US$15 cheaper than that of the iPhone 8 Plus.”

iPhone 9 urmeaza sa fie lansat de catre Apple fara 3D Touch, ca o surpriza foarte importanta, iar acest lucru ar urma sa aduca o reducer cu 10 dolari a costurilor componentelor, insa per total costul de productie va creste fata de iPhone 8 Plus. iPhone 9 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple in toamna, dar probabil ceva mai tarziu decat iPhone X 2018 si iPhone X Plus din cauza problemelor cu productia ecranelor LCD de 6.1 inch.