Samsung GALAXY Note 9 Listat OFICIAL de Samsung

Samsung GALAXY Note 9 a fost listat oficial de catre compania Samsung pe unele dintre website-urile proprii cu o luna inainte ca telefonului sa fie lansat.

Samsung GALAXY Note 9 Listat OFICIAL 350290

Samsung GALAXY Note 9 a fost listat de catre compania Samsung in multiple website-uri pe care le are pentru diverse tari in care isi vinde produsele, iar asta desi telefonul va fi lansat abia peste o luna de zile. In ciuda acestui lucru, Samsung GALAXY Note 9 a fost listat de catre cei de la Samsung cu numele de cod SM-N960F/DS in diverse pagini care au fost gandite pentru a raspunde la diversele intrebari pe care utilizatorii le-ar avea despre noul telefon.

Samsung GALAXY Note 9 este listat in pagini care ofera informatii despre incarcarea rapida, sau transferul de date de la un telefon vechi spre cel nou, inclusiv informatii despre folosirea sistemului dual-SIM fiind oferite. Cei de la Samsung au pagini standard cu aceleasi informatii pentru cam toate telefoanele proprii, asa ca acestea care prezinta Samsung GALAXY Note 9 nu dezvaluie si noutatile pe care telefonul urmeaza sa le aduca pentru utilizatori.

Samsung GALAXY Note 9 Listat OFICIAL de Samsung

Samsung GALAXY Note 9 Listat OFICIAL 350290 1

Samsung GALAXY Note 9 nu a fost inca listat pe website-ul vreunui partener al companiei Samsung deocamdata, adica operatorii de telefonie mobila, insa cu siguranta vom vedea asta pana in ziua lansarii telefonului. Samsung GALAXY Note 9 a avut foarte multe noutati dezvaluite pana acum, inclusiv schimbarea de design, dar in principal noutatile pe care urmeaza sa le ofere pentru cei care folosesc noul stylus S Pen, care vine cu multiple imbunatatiri in raport cu versiunile anterioare.

Samsung GALAXY Note 9 este programat de catre compania Samsung pentru prezentare in data de 9 august in cadrul unui eveniment care va avea loc in New York, atunci urmand a fi anuntate toate noutatile. Samsung GALAXY Note 9 va fi lansat cel mai probabil tot in luna august de catre compania coreeana, iar pretul de vanzare pentru telefon este zvonit a fi in jurul valorii de 950 – 1000 de dolari, deci in Romania ar trebui sa coste peste 1000 de euro.

Articolul precedentGoogle: Sistemul care URMARESTE TOT ce Faci
Articolul următoreMAG: Reducerile BUNE la iPhone 8 in Weekend
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.