Samsung GALAXY Note 9 Listat OFICIAL de Samsung

Samsung GALAXY Note 9 a fost listat oficial de catre compania Samsung pe unele dintre website-urile proprii cu o luna inainte ca telefonului sa fie lansat.

Samsung GALAXY Note 9 Listat OFICIAL 350290

Samsung GALAXY Note 9 a fost listat de catre compania Samsung in multiple website-uri pe care le are pentru diverse tari in care isi vinde produsele, iar asta desi telefonul va fi lansat abia peste o luna de zile. In ciuda acestui lucru, Samsung GALAXY Note 9 a fost listat de catre cei de la Samsung cu numele de cod SM-N960F/DS in diverse pagini care au fost gandite pentru a raspunde la diversele intrebari pe care utilizatorii le-ar avea despre noul telefon.

Samsung GALAXY Note 9 este listat in pagini care ofera informatii despre incarcarea rapida, sau transferul de date de la un telefon vechi spre cel nou, inclusiv informatii despre folosirea sistemului dual-SIM fiind oferite. Cei de la Samsung au pagini standard cu aceleasi informatii pentru cam toate telefoanele proprii, asa ca acestea care prezinta Samsung GALAXY Note 9 nu dezvaluie si noutatile pe care telefonul urmeaza sa le aduca pentru utilizatori.

Samsung GALAXY Note 9 Listat OFICIAL de Samsung

Samsung GALAXY Note 9 Listat OFICIAL 350290 1

Samsung GALAXY Note 9 nu a fost inca listat pe website-ul vreunui partener al companiei Samsung deocamdata, adica operatorii de telefonie mobila, insa cu siguranta vom vedea asta pana in ziua lansarii telefonului. Samsung GALAXY Note 9 a avut foarte multe noutati dezvaluite pana acum, inclusiv schimbarea de design, dar in principal noutatile pe care urmeaza sa le ofere pentru cei care folosesc noul stylus S Pen, care vine cu multiple imbunatatiri in raport cu versiunile anterioare.

Samsung GALAXY Note 9 este programat de catre compania Samsung pentru prezentare in data de 9 august in cadrul unui eveniment care va avea loc in New York, atunci urmand a fi anuntate toate noutatile. Samsung GALAXY Note 9 va fi lansat cel mai probabil tot in luna august de catre compania coreeana, iar pretul de vanzare pentru telefon este zvonit a fi in jurul valorii de 950 – 1000 de dolari, deci in Romania ar trebui sa coste peste 1000 de euro.