Samsung GALAXY Note 9: Autonomie RECORD si Ecran UIMITOR

Samsung GALAXY Note 9 va avea autonomie record si un ecran uimitor oferit de catre compania Samsung, schimbarile fiind foarte importante pentru clienti.

Samsung GALAXY Note 9 Autonomie RECORD Ecran UIMITOR 350171

Samsung GALAXY Note 9 continua sa aiba parte de dezvaluiri in ceea ce priveste noutatile pe care clientii companiei coreene le vor primi daca vor alege sa cumpere acest telefon, iar asta desi lansarea va fi peste doar o luna. Astazi vorbim despre autonomia bateriei Samsung GALAXY Note 9, aceasta urmand a fi una record pentru serie multumita bateriei de 4000 mAh pe care Samsung o vor integra, ea crescand grosimea telefonului cu 0.2mm.

Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa ofere posibilitatea de redare video timp de 23 – 25 de ore multumita noii baterii, insa cel mai probabil vorbim aici despre modelul care are chip Qualcomm Snapdragon 845. Este cunoscut faptul ca telefoanele Samsung GALAXY S9 cu chip Exynos 9810 au autonomie foarte proasta, asa ca Samsung GALAXY Note 9 va oferi autonomia cea mai buna doar in cazul modelelor care au chip Qualcomm Snapdragon 845 integrat.

Samsung GALAXY Note 9: Autonomie RECORD si Ecran UIMITOR

Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa aiba deasemenea un ecran uimitor, cu diagonala de 6.3 inch, acesta urmand a oferi o luminozitate 1150 nits cand este iluminat la valoarea sa maxima de catre utilizator. Vorbim despre un ecran foarte luminos pe care Samsung GALAXY Note 9 il va avea, iar asta va elimina orice fel de probleme pe care utilizatorii e-ar putea intalni in folosirea telefonului in spatii deschise, problemele telefoanelor OLED in lumina directa a soarelui parand sa cam fi disparut.

Samsung GALAXY Note 9 se anunta a fi un telefon care va avea mai multe schimbari pe partea hardware decat de design, deci ar putea fi comparat cu un telefon iPhone din seria S, la care design-ul nu se schimba, dar componentele interne da. Samsung GALAXY Note 9 va fi lansat pe data de 9 august de catre compania Samsung in cadrul unui eveniment care va fi organizat la New York, insa data pentru punerea efectiva in vanzare nu a fost deocamdata anuntata.