Samsung GALAXY S10: Diferente MARI Intre Modele

Samsung GALAXY S10 va avea diferente foarte mari intre cele trei modele pe care compania coreeana le va lansa, clientii urmand a avea o decizie dificila in fata.

Samsung GALAXY S10 Diferente MARI Modele 350261

Samsung GALAXY S10 este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare in cadrul companiei Samsung, iar dupa cum am aflat deja acum cateva saptamani, nu mai putin de 3 modele vor fi oferite pentru clienti. Samsung GALAXY S10 va fi vandut intr-un model cu ecran de 5.8 inch care are numele de cod Beyond0, altul cu acelasi tip de ecran, care e cunoscut ca Beyond1, iar al treilea are ecran de 6.5 inch, si este cunoscut cu numele de cod Beyond2.

Samsung GALAXY S10 cu numele de cod Beyond0 va fi cel mai ieftin dintre toate, iar asta pentru ca nu va include si toate noutatile din modelul Beyond2, cititorul de amprente nefiind integrat in ecran, ci fiind plasat intr-un buton lateral, ori in carcasa. Samsung GALAXY S10 in versiunile Beyond0 si 1 va avea camera dula integrata de catre compania Samsung pentru clienti, in timp ce modelul Beyond2 va avea o camera tripla, deci diferentele sunt mari.

Samsung GALAXY S10: Diferente MARI Intre Modele

Samsung GALAXY S10 in versiunea Beyond0 ar trebui sa fie mai ieftin decat Samsung GALAXY S9 in momentul de fata, coreenii gandindu-se ca prin lansarea unei versiuni ieftine vor genera si vanzari mult mai bune. Desigur ca pentru a putea vinde un Samsung GALAXY S10 la un pret mai mic de 700 de dolari, cei de la Samsung au decis sa faca si unele compromisuri, astfel ca separat de cititorul de amprente din ecran, ar putea exista si alte lipsuri.

Samsung GALAXY S10 va fi foarte similar cu seria noua de telefoane iPhone ale companiei Apple, americanii lansand tot trei modele, care sunt diferentiate nu doar prin functiile oferite, ci si prin pretul final. Samsung GALAXY S10 a fost anuntat ca fiind pregatit pentru lansare in cadrul Mobile World Congress 2019 din Barcelona, astfel ca mai avem ceva de asteptat pana in momentul aparitiei sale, dar vom afla si toate noutatile intre timp.