Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, LANSAREA Anuntata

Samsung GALAXY S10 are lansarea anuntata astazi pentru clientii din lumea intreaga, astfel ca aflati cu mult timp inainte cand urmeaza sa il puteti cumpara.

Samsung GALAXY S10 LANSAREA Anuntata 350131

Samsung GALAXY S10 are perioada de lansare anuntata astazi cu foarte mult timp in avans, un cunoscut leaker de informatii privind produsele companiei Samsung oferind aceste informatii pentru noi. Se specula de ceva vreme ca Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie lansat de catre cei de la Samsung in cadrul Mobile World Congress 2019, iar acesta confirma faptul ca planurile coreenilor au la baza prezentarea oficiala a produsului in luna februarie a anului viitor.

Samsung GALAXY S10 este un model aniversar pentru compania Samsung, fiind cel de-al zecelea din seria Galaxy S, asa ca la inceputul anului viitor vom vedea ce surprize uimitoare are pregatite compania coreeana pentru noi. Pana acum s-a zvonit ca Samsung GALAXY S10 urmeaza sa vina cu un design nou, si cu functii speciale, compania coreeana incercand sa faca o schimbare cel putin la fel de mare precum cea facuta de catre Apple cu iPhone X.

Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, LANSAREA Anuntata

Samsung GALAXY S10 este anuntat ca fiind pregatit pentru lansare in tre modele, doua care au ecrane cu diagonala de 5.8 inch, si unul care are ecran cu diagonala de 6.5 inch, functiile fiind diferite pentru fiecare in parte. Samsung GALAXY S10 cu ecran de 6.5 inch, adica modelul Plus, va avea si o camera tripla implementata de catre coreeni, impreuna cu un cititor de amprente care va fi mutat din carcasa direct sub ecran, asa cum vrea toata lumea.

“Samsung’s Galaxy S10 series will be launched at MWC 2019, just like this year’s Galaxy S9 lineup. This ultimately suggests the South Korean brand isn’t too worried about lower flagship sales this year.”

Samsung GALAXY S10 va fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019 de catre compania Samsung, adica la exact un an distanta de Samsung GALAXY S9, ca, asa cum se intampla de obicei. Samsung GALAXY S10 va aduce o schimbare majora pentru seria de telefoane ale coreenilor, insa cel mai probabil va fi vandut si la un pret mai mare, pe masura importantei pe care o are, insa e putin probabil ca diferenta sa fie uriasa fata de seria actuala.