Samsung GALAXY S10: Camera GROZAVA Dezvaluita

Samsung GALAXY S10 va avea o camera grozava, dar fiecare dintre cele trei modele va oferi cate ceva diferit, iata ce fel de camera vei avea in fiecare versiune.

Samsung GALAXY S10 Camera GROZAVA 350338

Samsung GALAXY S10 are dezvaluita noua camera uimitoare cu foarte mult timp inainte de lansare, insa pentru ca in 2019 compania Samsung va lansa trei modele de telefoane, coreenii vor implementa camere diferite pentru fiecare. Camera grozava despre care vorbim astazi nu va fi regasita in Samsung GALAXY S10, ci in modelul Plus, acesta urmand a avea o camera tripla, cu senzori de imagine diferiti, care vor oferi functionalitate la fel de diferita.

Samsung GALAXY S10 Plus va fi cel mai scump dintre modele, iar camera sa tripla va avea un senzor de imagine principal care va avea 12 megapixeli si deschidere variabila de f/1.5 – f/2.4 pentru inregistrare foto si video. Separat de acest senzor de imagine, Samsung GALAXY S10 PLus va avea inclusiv un senzor de 16 megapixeli wide-angle care preia imagini la 123 de grade, acesta din urma avand o deschidere f/1.9, deci nu chiar grozava.

Samsung GALAXY S10: Camera GROZAVA Dezvaluita

Samsung GALAXY S10 nu va avea acest senzor de imagine in versiunea standard, insa modelul Plus il va oferi impreuna cu un al treilea senzor de imagine care va avea 13 megapixeli. Acest al treilea senzor de imagine pentru Samsung GALAXY S10 va fi unul telephoto, cu deschidere f/2.4, el urmand a permite efectuarea de zoom de pana la minim 2x, iar modelul standard cu ecran de 5.8 inch ar trebui sa il aiba deasemenea implementat pentru clientii coreenilor.

“Galaxy S10 (Beyond0 and Beyond1) comes with a normal main variable-aperture camera (f1.5 / f2.4) and 12 megapixels and also one Camera with super wide angle (123 °) and 16MP at f1.9 has. The largest Galaxy S10, the Beyond2 , should therefore even get donated three cameras . A main camera with 12MP and f1.5 / f2.4, a super wide angle camera with 16MP and f1.9 and a zoom camera with 13MP and f2.4.”

Samsung GALAXY S10, in versiunile cu ecrane de 5.8 inch, va oferi camera duala, ambele telefoane urmand a avea cate una integrata, dar e posibil ca functionalitatea oferita de catre fiecare sa fie diferita pentru clienti. Deocamdata Samsung GALAXY S10 genereaza destul de multa confuzie din cauza celor 3 modele aflate in dezvoltare, la fel cum se intampla cu telefoanele iPhone pe care Apple le va lansa in 2018, asa ca ramane de vazut ce vom mai afla.