Apple ATACA Samsung si Huawei cu un iPhone UIMITOR

Apple vrea sa atace Samsung si Huawei cu un iPhone cu adevarat uimitor, planurile americanilor implicand si ajutor oferit de catre compania LG.

Apple ATACA Samsung Huawei iPhone UIMITOR 350334

Apple are planuri foarte mari pentru viitoarele sale modele de telefoane iPhone, compania americana intentionand sa concureze serios cu Samsung si Huawei pe piata smartphone cu un model uimitor. Mai exact, cei de la Apple vor sa lanseze un iPhone pliabil, asa cum vor face Samsung si Huawei in urmatorul an, doar ca din Cupertino vom vedea un asemenea model de telefon abia peste cativa ani, deci dupa ce tehnologia va deveni matura.

Apple a intrat intr-un parteneriat cu cei de la LG pentru a cumpara ecrane pentru noile iPhone X 2018 si iPhone X Plus, insa se pare ca acest parteneriat va fi extins inclusiv pentru viitoare modele de telefoane iPhone cu ecrane pliabile. Cat de mare va fi implicarea celor de la LG im proiectul pentru dezvoltarea de telefoane iPhone pliabile nu stie nimeni deocamdata, insa e foarte posibil ca multe ecrane sa vina de la coreeni, cand telefoanele vor fi gata.

Apple ATACA Samsung si Huawei cu un iPhone UIMITOR

Desi Samsung GALAXY X si telefonul pliabil al celor de la Huawei vor ajunge pe piata fie la finalul anului 2018, sau la inceputul anului 2019, compania Apple pregateste al sau iPhone pliabil pentru lansare abia dupa 2020. E greu de spus de cand lucreaza Apple la lansarea unui iPhone pliabil, insa se pare ca produsul pe care ea il are pregatit nu este la fel de bun precum ceea ce au cei de la Samsung si Huawei, sau cel putin aceasta este impresia in momentul de fata.

“Apple is attempting to release new iPhones with enhanced features next year and it is eyeing developing foldable iPhones, which will come several years later.”

Apple asteapta cel mai probabil sa vada si ce vor aduce pe piata Samsung si Huawei, si eventual cat succes vor avea aceste telefoane pliabile dupa lansare, sansele ca ele sa fie esecuri uriase fiind foarte mari. Ca sa fiu complet sincer, nu m-as astepta sa vad de la Apple vreun iPhone pliabil cu adevarat revolutionar prea curand, asa ca nu va imaginati ca Apple va aduce pe piata un produs terminat pe jumatate si cu experienta proasta, asa cum vor face, cel mai probabil, Samsung si Huawei.

33 COMENTARII

  1. Eu am un calculator portabil care este pliabil, partea de verticală este un ecran și partea orizontală este o tastatură pentru a putea controla funcțiile calculatorului. Se numește MacBook Pro. Ar fi bine să pună și o agrafă în mijlocul iPhone-ului pliabil să putem agăța banii acolo, ar fi complet așa. E și pliabil are și agrafă. Dacă ar mai avea și un fel de buzunar pe lateral să putem scuipa cojile de semințe în el ar fi minunat. Plus alea 9 camere indispensabile…

  2. Dupa ce Samsung,Huawei si Lg vin cu telefoane cu display pliabil, vine si Apple sa le cumpere si sa le prezinte ca mari inovatii Apple ?

  3. Să vezi prețuri atunci ca poți lungi telefonul, chiar sunt curios să văd cum se vor face asemenea tehnologie la îndemâna oricui care este bineînțeles dispus să dea asemena bani. Om trai și om vedea . . .

  4. Noi urlam? Pentru ce?
    Ia te rog să citești articolele lui Zaone de prin 2012-2013 să vezi ce scria despre “paletele” Samsung, citește comentariile voastre cu “e doar un telefon, nu televizor” , etc

    Apple a încercat să își țină coada sus, să vă convingă că “acesta este un ecran de bun simț” dar în final a cedat și a realizat că fără produse ca ale lui Samsung e nașpa.

  5. Nu cumva spuneai de Apple ca atunci cand va venii cu incarcare wireless va venii din prima cum trebuie?
    Nu cumva Apple trebuia sa ramana la 3.5″? ?

  6. Greșit, Srb! Utilizatorii urlau că tot ce e peste 3,5 inci este paletă de ping-pong, farfurie, lopată, etc. E normal, știi cum e cu strugurii la care nu poți ajunge.

  7. nope, aia probabil erati voi ce urlati(din ce stiu se striga paleta cand a aparut Note 1 ce era nu foarte lung dar f lat,efect de patrat)…din moment ce piata a cerut asta…Apple a oferit. Nu inteleg referinta la struguri din moment ce s-a ajuns unde s-a ajuns..probabil nu stii ce inseamna

  8. Noi urlam? Pentru ce?
    Ia te rog să citești articolele lui Zaone de prin 2012-2013 să vezi ce scria despre “paletele” Samsung, citește comentariile voastre cu “e doar un telefon, nu televizor” , etc

    Apple a încercat să își țină coada sus, să vă convingă că “acesta este un ecran de bun simț” dar în final a cedat și a realizat că fără produse ca ale lui Samsung e nașpa.

  9. Apple va scoate telefon pliabil cand le va vinde samsung ecranul pliabil. Adica niciodata. Adica dupa falimentul diviziei de telefoane a lui apple. In ritmul in care merg Apple, vor ramane in 2-3 ani doar cu divizia de calculatoare, ca inainte de 2007. O sa-i manance chinezii de vii pe Apple, chiar la ei acasa. Xiaomi, Huawei vor fi nr. 1 in USA. Este soarta tuturor brand-urilor care vand produse putine, scumpe si proaste si care nu se adapteaza pietii si nu se uita ce vine din urma ca un tsunami. Vezi Ericsson, Motorola, Blackberry, Nokia, Vertu si in curand Sony divizia de mobile.

  10. Hahaha, sunt sigur ca cei care sustin 00-le lui Tim (Sucking) C00k sunt foarte excitati de ideile Samsung. Ca fare ele, de unde noutati…

  11. de unde stii tu cum ma plangeam in 2012? iar minti? nici nu eram pe aici acum 5-6 ani, se vede ce fac samsonistii si androistii doar doar sa para ceea ce nu sunt

  12. Ca nu eram pe idevice inseamna ca nu am avut iphone 4/4s de ex?
    Doamne ce logica de infantil
    Eu sunt victima? Nu draga tu esti,tu fol iphone 7 plus chiar daca nu iti place apple. Mai ales ca pt mine banii nu sunt o problema