Apple ATACA Samsung si Huawei cu un iPhone UIMITOR

Apple vrea sa atace Samsung si Huawei cu un iPhone cu adevarat uimitor, planurile americanilor implicand si ajutor oferit de catre compania LG.

33

Apple ATACA Samsung Huawei iPhone UIMITOR 350334

Apple are planuri foarte mari pentru viitoarele sale modele de telefoane iPhone, compania americana intentionand sa concureze serios cu Samsung si Huawei pe piata smartphone cu un model uimitor. Mai exact, cei de la Apple vor sa lanseze un iPhone pliabil, asa cum vor face Samsung si Huawei in urmatorul an, doar ca din Cupertino vom vedea un asemenea model de telefon abia peste cativa ani, deci dupa ce tehnologia va deveni matura.

Apple a intrat intr-un parteneriat cu cei de la LG pentru a cumpara ecrane pentru noile iPhone X 2018 si iPhone X Plus, insa se pare ca acest parteneriat va fi extins inclusiv pentru viitoare modele de telefoane iPhone cu ecrane pliabile. Cat de mare va fi implicarea celor de la LG im proiectul pentru dezvoltarea de telefoane iPhone pliabile nu stie nimeni deocamdata, insa e foarte posibil ca multe ecrane sa vina de la coreeni, cand telefoanele vor fi gata.

Apple ATACA Samsung si Huawei cu un iPhone UIMITOR

Desi Samsung GALAXY X si telefonul pliabil al celor de la Huawei vor ajunge pe piata fie la finalul anului 2018, sau la inceputul anului 2019, compania Apple pregateste al sau iPhone pliabil pentru lansare abia dupa 2020. E greu de spus de cand lucreaza Apple la lansarea unui iPhone pliabil, insa se pare ca produsul pe care ea il are pregatit nu este la fel de bun precum ceea ce au cei de la Samsung si Huawei, sau cel putin aceasta este impresia in momentul de fata.

“Apple is attempting to release new iPhones with enhanced features next year and it is eyeing developing foldable iPhones, which will come several years later.”

Apple asteapta cel mai probabil sa vada si ce vor aduce pe piata Samsung si Huawei, si eventual cat succes vor avea aceste telefoane pliabile dupa lansare, sansele ca ele sa fie esecuri uriase fiind foarte mari. Ca sa fiu complet sincer, nu m-as astepta sa vad de la Apple vreun iPhone pliabil cu adevarat revolutionar prea curand, asa ca nu va imaginati ca Apple va aduce pe piata un produs terminat pe jumatate si cu experienta proasta, asa cum vor face, cel mai probabil, Samsung si Huawei.