Google Maps: Lista COMPLETA de Functii in Romania

Google Maps are listata lista completa de functii principale pentru Romania, compania Google ajutandu-te sa afli de ce te poti bucura cand folosesti platforma.

Google Maps Lista COMPLETA Functii Romania 350088

Google Maps este cel mai complex serviciu de harti si navigare ghidata disponibil la nivel global, insa dupa cum prea bine stiti deja, nu tot ceea ce ofera compania americana este disponibil inclusiv in Romania. Cei de la Google au creat o lista cu functiile pe care le ofera in fiecare dintre tarile in care platforma Google Maps este disponibila pentru calculatoare si telefoane, iar mai jos puteti vedea ce functii oferite de catre companie sunt disponibile si in tara noastra.

Google Maps ofera in Romania harti standard, prin satelit, sau hibrid, ofera geocodare, dar si informatii complete despre trafic in timp real, plus navigare ghidata, asa cum ofera si in alte tari de pe glob. Din pacate, cei de la Google nu ofera in Romania optiuni de navigare ghidata pentru biciclisti prin Google Maps, iar asta pentru ca in tara noastra pistele pentru biciclete sunt intr-o foarte mare masura inexistente, iar cele care exista sunt disponibile pe lungimi mici, nefiind interconectate.

Google Maps: Lista COMPLETA de Functii in Romania

Google Maps Lista COMPLETA Functii Romania 350088 1

Google Maps ofera totusi posibilitatea de a beneficia de navigare ghidata prin aplicatie pentru trotuarele din tara noastra, ceva ce este disponibil oricum in cam toate tarile unde este disponibila platforma. Google Maps ofera si posibilitatea de a vedea limitele de viteza pentru locatiile in care ne aflam, insa aici platforma are informatii partiale, asa ca nu trebuie sa va bazati in proportie de 100% pe ele, pentru ca nu sunt disponibile peste tot in tara noastra, deocamdata.

Google Maps ofera in Romania serviciile importante de care se bucura si cei din SUA, de exemplu, insa acolo exista informatii si pentru pistele de biciclete, si date complete despre limitele de viteza pe drumuri. Avand in vedere modul in care se desfasoara lucrurile in tara noastra, nu mi-as face mari sperante ca vom vedea prea curand date macar despre limitele de viteza de pe drumuri, iar la navigare pentru pistele de biciclete n-ar trenui sa sperati prea curand.

1 COMENTARIU