Apple: Asa se Transforma iPhone X in noii Ochelari Inteligenti

Apple Transforma iPhone X Ochelari Inteligenti 350509

Apple are in momentul de fata in plin proces de dezvoltare o pereche de ochelari inteligenti, cei din Cupertino intentionand sa ii aduca pe piata undeva in cursul anului 2020, cel mai devreme. Pana atunci, cineva s-a gandit sa faca o animatie in care ne arata cum s-ar putea transforma un iPhone X al companiei Apple intr-o pereche de ochelari inteligenti.

Vorbim desigur despre o animatie si nimic mai mult, insa decupajul este pastrat de catre grafician pentru a permite folosirea de functii de realitate augmentata in ochelari. Desigur ca ideea in sine nu este chiar atat de neobisnuita, iar adevarata pereche de ochelari inteligenti ai celor de la Apple ar putea arata precum ceea ce vedem mai jos, adica si un decupaj similar cu cel al iPhone X.

Apple Transforma iPhone X Ochelari Inteligenti 350509 1

Articolul precedenteMAG: Pret Redus cu 1500 LEI la iPhone 7
Articolul următorWhatsApp: Actualizarea Lansata Azi pentru Aplicatie
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.