Electra Jailbreak iOS 11.2 – iOS 11.3.1: CATI Oameni au Folosit-o ?

Electra Jailbreak iOS 11.2 - iOS 11.3.1 este compatibila si cu iOS 11.4 beta 3, iar dezvoltatorul sau a dezvaluit cati oameni au folosit-o pana acum.

Electra Jailbreak iOS 11.2 - iOS 11.3.1 CATI Oameni Folosit 350631

Electra jailbreak pentru iOS 11.2 – iOS 11.3.1 este disponibil inca din cursul weekend-ului trecut pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch, aceasta fiind a doua solutie oferita pentru iOS 11. In ultimii ani jailbreak-ul si-a pierdut din popularitate, si pe buna dreptate, din moment ce solutiile au fost oferite cu greu, si pentru versiuni nesemnate ale iOS.

Daca ati fost curiosi sa aflati cam cata lume a facut jailbreak cu Electra pe iOS 11.2 – iOS 11.4 beta 3, ei bine vorbim despre un numar de 100.000 de persoane care s-a bucurat de software. Cifra este infima in comparatie cu milioanele de oameni care foloseau in trecut solutiile de jailbreak pentru a extinde functionalitatea propriilor iDevice-uri, popularitatea software-ului scazand dramatic.

Electra Jailbreak iOS 11.2 – iOS 11.3.1: CATI Oameni au Folosit-o ?

https://twitter.com/coolstarorg/status/1016498068856770560

Peste 1 miliard de iPhone, iPad, si iPod Touch-uri sunt active in momentul de fata la nivel global, iar din moment ce doar 100.000 dintre ele au facut jailbreak, e destul de clar ca interesul a disparut. Desigur ca aici trebuie luat in calcul faptul ca doar cateva versiuni suportate mai pot fi instalate, iar ele sunt oferite in versiune beta de Apple, deci sansele ca probleme mari sa apara sunt foarte mari.

Ca sa fiu complet sincer, jailbreak-ul e mort de vreo 2 ani, cam de cand a fost lansata ultima solutie de jailbreak pentru o versiune semnata, ea fiind blocata imediat de Apple printr-o actualizare a iOS. Din pacate, odata ce bootrom exploit-urile au disparut, jailbreak-ul a devenit imposibil de sustinut, iar in 2018 am ajuns sa constatam ca software-ul ste ceva ce cunoscatorii apreciaza, si cam atat.

14 COMENTARII

  1. La mine a Durat o zi;(
    Am instalat cam 30…50 de *chesti* apoi al meu i6S+ sa Blocat și a trebuit după multe încercări să-l Updatez la 11.4
    Am așteptat un an să am JB și m-am bucurat o Zi..
    iPhone iOS e muuuult prea Simplu fără JB.
    Dar nici NU-mi iau alt tip de Tel.

  2. Da, dar nu pe telefonul principal, pe care am iOS 12, pe unul secundar pe care-l folosesc acum pentru HotSpot. Nu stiu daca ma voi mai folosi de jailbreak vreodata. Sunt unele lucruri pe care le-as vrea, dar e o bataie prea mare de cap.

  3. Ținând cont de versiunile anterioare, Electra merge 100% corect acum … greșeli sunt doar de la useri care au parte de resprings , deoarece instalează tweak-uri “ iOS 11.3.1 unknown working”… dar , cu o simpla apăsare pe “home” poți intra in Cydia și poți șterge ultimul tweak instalat… de aceea e foare simplu sa dai respring după fiecare tweak instalat ( unde este nevoie), așa știi ce trebuie sa ștergi… pana la 11.3.1 jb, nu puteai sa mai folosești telefonul dacă intra in “speingboard error”, trebuia restartat telefonul și refăcut jb-ul…

  4. La cei care se blocheaza dupa instalarea multor tweakuri si nu mai merge,
    Reatart la telefon si refacut jailbreak fara tweakuri. Ai optiune acolo de bifat. Intei in cydia, dezinstalezi tweakurile dubioase si reatart la telefon. Jailbreak normal si merge perfect.

  5. Instalat pe un bătrânel iPad Air 2 / 11.2.1, merge flawless. Faptul că e semi-tethered m-a convins să *nu* fac JB pe iPhone. N-oi avea eu ”averile” lui Src, dar mi-aș permite la orice oră să ”cotizez” $99.00 la Apple pt. un cont de developer. Cu toate astea, urăsc constrângerile și compromisurile. Așa că Apple n-o să vadă nici măcar un cent de la mine pentru asta.

  6. Cred că el e cum eram mai toți pe vremea iOS 8/9, când așteptam luni de zile cu sufletul la gură JB ca să experimentăm cele mai ”tari” tweak-uri ?