Samsung GALAXY NOTE 9: EXCLUSIV, PRIMA Imagine de Presa

Samsung GALAXY NOTE 9 are prima imagine de presa dezvaluita, probabil de un partener al Samsung, inainte de lansarea oficiala din luna august.

Samsung GALAXY NOTE 9 PRIMA Imagine Presa 350627

Samsung GALAXY NOTE 9 are confirmat astazi in sfarsit design-ul oficial pe care il va avea pentru clientii din lumea intreaga, o prima imagine de presa a telefonului aparand pe internet cu mai putin de o luna inaintea lansarii. Puteti vedea mai jos aceasta imagine de presa a Samsung GALAXY NOTE 9, ea aratand telefonul exact asa precum il stim din numeroasele concepte aparute pana in momentul de fata pe internet, dar macar asa stim clar la ce sa ne asteptam.

Samsung GALAXY NOTE 9 va arata exact precum predecesorul sau, iar toti cei care se asteptau la o imbunatatire fata de design-ul oferit anterior de catre compana coreeana vor avea parte de o mare dezamagire. Desigur ca foarte multe dintre zvonurile aparute pana in prezent au sugerat faptul ca Samsung GALAXY NOTE 9 nu va aduce schimbari importante pe partea de design, insa multi au sperat ca in realitate va exista o imbunatatire pentru aspect.

Samsung GALAXY NOTE 9: EXCLUSIV, PRIMA Imagine de Presa

Samsung GALAXY NOTE 9 PRIMA Imagine Presa 350627 1

Samsung GALAXY NOTE 9 va avea camera pozitionata diferit fata de modelul anterior, plus un cititor de amprente plasat chiar in mijlocul sau, insa aceasta schimbare e facuta pentru ca o baterie de 4000 mAh sa fie integrata. Aceasta este una dintre cele mai bune schimbari ale Samsung GALAXY NOTE 9, poate chiar cea mai buna dintre toate, iar multi ar putea trece cu vederea faptul ca nu exista schimbari importante pentru design, din moment ce au o autonomie mai buna.

Samsung GALAXY NOTE 9 urmeaza sa fie lansat in ideea de a aduce o imbunatatire semnificativa pentru vanzarile de telefoane ale coreenilor, insa nimeni nu poate garanta ca acest lucru se va intampla. Samsung GALAXY NOTE 9 va fi lansat pe data de 9 august de catre compania Samsung, dar desigur ca pana in prezent nu a fost dezvaluita data de lansare, sau posibilul pret pe care coreenii l-ar putea percepe pentru noul lor telefon mobil.