WhatsApp: Anuntul IMPRESIONANT despre Aplicatie

WhatsApp este in centrul unui anunt impresionant cu privire la aplicatie, aceasta inregistrand o premiera pentru lumea mobila multumita numarului mare de utilizatori.

WhatsApp Anuntul IMPRESIONANT Aplicatie 350601

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta in momentul de fata, aplciatia dezvoltata de catre compania americana fiind folosita de catre peste 1.5 miliarde de persoane de pe planeta in acest moment. WhatsApp este detinuta de catre Facebook de cativa ani, insa ea a facut parte din App Store-ul companiei Apple cu mult inainte de a fi cumaprata de catre cei din Menlo Park, iar in cei 10 ani de existenta, aplicatia a fost extrem de populara.

WhatsApp a generat foarte multe descarcari din magazinul de aplicatii App Store pana in prezent, iar o companie americana a calculat cam cat timp a petrecut aplicatia celor de la Facebook pe prima pozitie in topul celor mai descarcate aplicatii. Conform acestei companii, WhatsApp a fost pe prima pozitie in topul celor mai descarcate aplicatii timp de 1783 de zile in toate App Store-urile, adica undeva pe la aproape 5 ani de zile, cifra fiind uimitoare.

WhatsApp: Anuntul IMPRESIONANT despre Aplicatie

WhatsApp Anuntul IMPRESIONANT Aplicatie 350601 1

WhatsApp a fost urmata la o distanta destul de mica de catre Facebook Messenger, cu 1671 zile petrecute un top, aplciatia Facebook inregistrand 1541 de zile, in timp ce Viber a inregistrat 1360 de zile. De aici incolo diferentele dintre WhatsApp si alte aplicatii depasesc cifra de 1000 de zile petrecute in top, o discrepanta foarte mare fiind intre top 4 si restul aplicatiilor care sunt afisate in acest top, iar asta ne arata cam cat de populare sunt primele dintre ele.

WhatsApp a crescut in popularitate multumita principiilor companiei care a refuzat sa afisez reclame, sau sa vanda datele utilizatorilor, insa cei de la Facebook au reusit incetul cu incetul sa distruga increderea oamenilor. Desi WhatsApp a fost foarte populara intr-o vreme, acest lucru s-a schimbat, insa numarul de utilizatori activi lunar continua sa creasca, iar acest lucru nu se va opri prea curand, multumita dorintei oamenilor de a comunica.