Microsoft Surface Go: Competitoarea Ieftina a iPad

Microsoft Surface Go a fost lansata de catre compania Microsoft ca o competitoare ieftina pentru tabletele iPad, dar care ruleaza Windows 10.

Microsoft Surface Go Competitoarea Ieftina iPad 350561

Microsoft Surface Go a fost lansata noaptea trecuta de catre compania Microsoft ca o competitoare pentru tableta iPad a celor de la Apple, ea avand un ecran de 10 inch si pret de 400 de dolari. Microsoft Surface Go ar eun design foarte similar cu cel al Surface Pro, ecranul sau de 10 inch avand o rezolutie de 1800 x 120 pixeli, o camera frontala cu recunoastere faciala si suport pentru stand.

Microsoft Surface Go vine cu port USB-C 3.1 integrat, iar ecranul tactil cu rata de aspect 3:2 face folosirea sa foarte usoara, mai ales cu un sistem de operare complex, precum Windows 10. Microsoft Surface Go are in interior un procesor Intel Pentium Gold 4415Y, acesta fiind livrat cu 4, sau 8 GB de memorie RAM, 64 sau 128 GB spatiu de stocare fiind deasemenea oferiti.

Microsoft Surface Go: Competitoarea Ieftina a iPad

Microsoft Surface Go ofera practic un procesor dual-core de la cei de la Intel, acesta oferind performante acceptabile, autonomie relativ decenta pentru utilizatorii globali, dar functioneaza si fara ventilator. Microsoft Surface Go ofera pana la 9 ore de autonomie multumita bateriei integrate deci foarte aproape de iPad, insa e initial vanduta in versiuni Wi-Fi Only, fara suport 4G.

Microsoft Surface Go are totusi un avantaj foarte mare in comparatie cu iPad, mai exact ruleaza Windows 10 S Mode, insa acest S Mode poate fi dezactivat pentru a folosi Windows 10 standard. Microsoft Surface Go este din acest punct de vedere superioara tabletelor iPad, iar cu un pret de vanzare de 400 de dolari, doar performantele groaznice o pot face nedorita in fata tabletei Apple.

20 COMENTARII

  1. ok, ca eu imi fac inele din aur ce este “reciclat” din ceas sau lingou de aur, asta nu inseamna calitate mai slaba…
    Deci ipad la acel pret este Dumnezeu pe pamant

  2. Defapt daca stai si cauti vei afla ca pe locul 2 dupa Apple pe piata tabletelor se află Samsung ?
    Asta in condiitile in care Samsung nu a mai lansat o tableta de nu stiu cand, iar Apple arunca anual 2-3 modele noi. Mai nou arunca si deșeuri reciclate pe post de tablete ?

  3. de fapt*
    deci samsung in 2017 a lansat asa
    Galaxy Tab Active 2, Galaxy Tab A8, Galaxy Tab S3,deci si samsung arunca cu 3 modele
    Deci daca tu compari tab A8 cu ipad…pai daca ipad este deseu, atunci samsungul ala e o jignire catre utilizatori

  4. Acele iPad-uri ieftine pe care le-a scos Apple sunt fix niste deseuri reciclate.
    Nu ma refer la iPad-urile Pro, alea sunt ?pe segmentul tabletelor.

  5. Mi-a placut samsung cand a incercat sa faca cu tableta ceea ce a incercat sa faca cu Note, cu ambele avand vanzari praf…dar totusi, cum a avut cu Galaxy View….
    Astia cand nu au idei, lanseaza ceva mai mare…ma mir ca nu au incercat si un laptop de 27″

  6. omule ipad acela ieftin este practic vechiul ipad air cu hardware imbunatatit…deci daca ala e un deseu atunci galaxy tab A8 este o jignire la adresa ta de samsonist

  7. ok, ca eu imi fac inele din aur ce este “reciclat” din ceas sau lingou de aur, asta nu inseamna calitate mai slaba…
    Deci ipad la acel pret este Dumnezeu pe pamant

  8. Ipad la acel preț este Dumnezeu pe pământ, dar ca Apple sa vândă la acel pret, a ales exact gunoaiele care aubfamas de la vechile iPad-uri si au facut unu nou. Asta nu schimba realitatea.

  9. deci zici de ipad pro ca sunt de top….dar diferenta intre ipad respectiv si ipad pro este doar grosimea, aceleasi materiale si aceeasi greutate in rest…doamne, te contrazici singur

  10. inca o data nu stii despre ce vorbesti si te contrazici singur.
    Plus ca atata timp cat nu exista alta tableta mai buna la acest pret de nimic…ramane Dumnezeu

  11. Asta este o măgărie fără margini de-a lui Apple, să facă produse din componente second-hand.

    Cum ți s-ar părea ca Mercedes să facă mașini din piese recuperate de la cimitirele de mașini, și să le vândă ca mașini noi?