iOS 11.4.1: Noua Functie Foarte IMPORTANTA

iOS 11.4.1 are implementata o noua functie foarte importanta de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iata ce poti face cu ea.

iOS 11.4.1 Noua Functie IMPORTANTA 350553

iOS 11.4.1 are o noua functie extrem de importanta pentru iPhone, iPad si iPod Touch, compania Apple implementand-o pentru a crest securitatea sistemului de operare pe care il ofera pentru clientii sai. Vorbim despre o noua functie in iOS 11.4.1 care limiteaza accesul la portul USB al iPhone, iPad si iPod Touch la o ora dupa ultima deblocare, functia implementata de catre cei de la Apple avand denumirea USB AccessoriesAccesorii USB, ea fiind integrata si in iOS 12.

Apple a implementat in iOS 11.4.1 aceasta functionalitate pentru a impiedica dispozitive precum Graykey sa sparga codul de acces al iPhone, iPad si iPod Touch pentru a obtine acces la datele stocate in dispozitive. Politia si alte agentii guvernamentale similare folosesc dispozitive de acest gen pentru a sparge iDevice-urile confiscate, insa incepand cu iOS 11.4.1 munca lor va deveni mult mai grea, deoarece daca fortarea codului de acces nu se face la ora de la ultima deblocare, ea ar deveni imposibila.

iOS 11.4.1: Noua Functie Foarte IMPORTANTA

iOS 11.4.1 Noua Functie IMPORTANTA 350553 1

iOS 11.4.1 are implementata in mod standard de catre compania Apple aceasta noua functie de securitate in toate iDevice-urile compatibile, insa creatorii Graykey sustin ca au gasit deja o metoda de a o depasi si a sparge iDevice-urile. Desigur ca deocamdata nu a fost publicata vreo dovada a faptului ca aceasta noua functie a iOS 11.4.1 a devenit deja inutila, insa cel mai probabil vom vedea si demonstratii de acest gen in perioada urmatoare, probabil.

Apple a lansat iOS 11.4.1 aseara, deci peste noapte ar trebui sa fi fost distribuit deja prin toate serverele globale ale celor din Cupertino, asa ca ar trebui sa va apara pentru instalare in iDevice-uri in acest moment. Daca nu aveti de facut jailbreak pe iPhone, iPad, si iPod Touch, atunci nu exista motive sa nu instalat iOS 11.4.1 in terminalele voastre, asa ca nu pot decat sa va recomand sa instalati actualizarea si sa lasati aceasta functie activa.