Netflix: Functia IMPORTANTA Lansata Astazi

Netflix are o noua functie foarte importanta lansata astazi de catre compania americana, ea oferind-o pentru toti utilizatorii din lumea intreaga.

Netflix Functia IMPORTANTA Lansata 350605

Netflix a anuntat in cursul acestei zile o noua functie foarte importanta pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania testand-o temeinic inainte de o oferi pentru utilizatorii globali. Mai exact, compania Netflix a lansat astazi pentru utilizatorii Android o functie care permite descarcarea automata a serialelor pentru redare offline cand nu avem o conexiune de internet.

Netflix a implementat aceasta noua functionalitate pentru serialele pe care le vedem in cadrul aplicatiei, astfel ca daca ne uitam la o serie, aplicatia va descarca automat clipurile video pe care urmeaza sa le vedem. Aplicatia Netflix va sterge automat clipurile video deja vazute de catre noi, asa ca va trebui doar sa lasam sistemul sa functioneze singur pentru a beneficia de cea mai buna experienta.

Netflix: Functia IMPORTANTA Lansata Astazi

Netflix a creat aceasta functie in aplicatie astfel incat atunci cand suntem conectati la o retea Wi-Fi, ea descarca automat episoadele nevazute din cadrul serialului, astfel incat sa le vedem cand suntem offline. Netflix a gandit totul pentru a functiona in mod automat cand folosim aplicatia si ne uitam la seriale online, astfel ca utilizatorii nu ar trebui sa resimta decat beneficiile sale.

“How is this useful? Imagine you download an episode or two of Stranger Things at home and watch it on the subway ride to work. Once you connect to your office WiFi, Netflix will delete the episodes you’ve already watched and seamlessly download the next one in the background.”

Netflix nu a gandit functia pentru ca ea sa descarce in mod automat intregi sezoane din serialele noastre favorite, ea descarcand doar unul, sau doua, episoade pe care urmeaza sa le urmarim. Pentru a descarca sezoane intregi din cadrul unui serial online difuzat prin Netflix va trebui sa folosim functia manuala, asa ca din acest punct de vedere nu se va schimba absolut nimic pentru utilizatori.