Campionatul Mondial: Fotbalistii Iubesc Produsele Apple

Campionatul Mondial are o foarte mare castigatoare in compania Apple, americanii reusind sa fie prezenti in atentia lumii prin produsele folosite de fotbalisti.

Campionatul Mondial Fotbalistii Iubesc Produsele Apple 350647

Campionatul Mondial este aproape de a se termina, iar compania Apple nu s-a numarat printre sponsorii evenimentului, insa asta nu inseamna ca nu a fost prezenta cam peste tot. Fotbalistii echipelor care au participat la Campionatul Mondial au avut destule produse Apple in posesie, dar in evidenta au iesit cele mai usor vizibile, adica AirPods si castile Beats.

Campionatul Mondial ne arata in imaginile de mai jos ca foarte multi fotbalisti folosesc binecunoscutele casti AirPods ale companiei Apple pentru a asculta muzica atunci cand nu joca fotbal. In imaginile de mai jos puteti vedea fotbalisti foarte cunoscuti precum Neymar, Jesse Lingard, Willian, Danny Welbeck, Marcus Rashford, Romelu Lukaku, Julian Draxler, etc.

Campionatul Mondial: Fotbalistii Iubesc Produsele Apple

Campionatul Mondial Fotbalistii Iubesc Produsele Apple 350647 1

E foarte greu de spus cati dintre acesti jucatori prezenti la Campionatul Mondial au contracte cu Apple pentru promovarea produselor, insa in cazul celor cu casti Beats e imposibil acest lucru. Se poate observa foarte usor ca jucatorii prezenti la Campionatul Mondial care poarta casti Beats sunt nemultumiti ca nu au contracte de promovare cu Apple, asa ca au ascuns logo-urile castilor.

Campionatul Mondial Fotbalistii Iubesc Produsele Apple 350647 3

Campionatul Mondial a adus in evidenta nu doar produse ale companiei Apple, ci si produse ale altor producatori importanti la nivel global, insa desigur ca americanii ies in prim-plan. Apple are oricum foarte multe produse iubite de catre o gama variata de persoane, asa ca nu e surprinzator sa vedem ca si jucatori de fotbal foarte cunoscuti le folosesc.

Campionatul Mondial Fotbalistii Iubesc Produsele Apple 350647 2