Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, PREMIERA pentru Procesor

Samsung GALAXY S10 are dezvaluite detaii importante despre procesorul pe care Samsung vrea sa il integreze in noul telefon, el aducand o premiera interesanta.

Samsung GALAXY S10 EXCLUSIV PREMIERA Procesor 350668

Samsung GALAXY S10 are noul procesor prezentat in exclusivitate cu mai putin de o luna inainte de lansarea oficiala pregatita de catre compania Samsung, o schimbare importanta fiind gandita de catre coreeni pentru noi. Se pare ca Samsung GALAXY S10 va avea un nou chip Exynos 9820, fata de cel 9810 integrat in Samsung GALAXY S9, procesorul ce urmeaza sa fie folosit urmand a aduce schimbari importante pentru clientii din lumea intreaga.

Samsung GALAXY S10 va oferi performante mult mai bune, impreuna cu o eficienta energetica ridicata, cei de la Samsung dorind sa le aduca tuturor clientilor beneficii majore prin implementarea chip-ului Exynos 9820. Conform datelor aparute astazi, noul procesor din chip-ul Samsung GALAXY S10 va avea 8 nuclee si va fi bazat pe tehnologia DynamIQ, acestea avand o configuratie de lucru de 2 + 2 + 4, oferind viteze de pana la 3.3 GHz, o premiera pentru industrie.

Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, PREMIERA pentru Procesor

Samsung GALAXY S10 va combina in noul chip Exynos 9820 cate 2 nuclee Exynos M4, 2 nuclee medii Cortex-A75/76, plus inca 4 nuclee Cortex-A55 care vor functiona la o frecventa redusa pentru task-uri simple. Tot pentru chip-ul Exynos 9820 urmeaza sa fie folosita o placa grafica Mali-G76 MP18, ea urmand a aduce in Samsung GALAXY S10 o crestere in performante de pana la 30%, ceva ce ar apropia si mai mult telefonul de performantele iPhone-urilor.

Samsung GALAXY S10 va avea acest nou procesor produs folosind un proces de fabricatie de 7nm, Samsung lucrand pentru o perioada lunga de timp la crearea sa, iar performantele pe care urmeaza sa le ofere vor fi pe masura asteptarilor. Samsung GALAXY S10 se anunta a fi un telefon foarte interesant, care ar trebui sa ofere performante foarte apropiate de cele ale telefoanelor iPhone ce vor fi lansate in 2018, insa mai multe detalii vom afla anul viitor.

Samsung GALAXY S10 va fi lansat in cadrul Mobile World Congress 2019, iar lansarea va avea loc la cateva saptamani dupa aceea.