Samsung GALAXY S10: Upgrade RADICAL in 2019

Samsung GALAXY S10 va avea parte de un upgrade radical pregatit de catre compania Samsung in 2019, coreenii dorind sa le ofere clientilor ceva care sa merite banii.

Samsung GALAXY S10 Upgrade RADICAL 2019 350778

Samsung GALAXY S10 aduce un upgrade radical pentru seria de telefoane pe care compania Samsung intentioneaza sa o puna in vanzare la inceputul anului 2019, coreenii dorind sa le ofere clientilor imbunatatiri majore. Cea mai mare dintre schimbarile pregatite pentru Samsung GALAXY S10 are la baza un ecran fara margini, acesta urmand a avea deasemenea integrat si un cititor de amprente, Samsung renuntand la cel oferit pana acum in carcasa telefoanelor.

Samsung GALAXY S10 nu va oferi doar atat, iar asta pentru ca desi vor fi lansate trei modele anul acesta, ele vor avea parte de o gama diferita de noutati integrate de catre cei de la Samsung pentru clienti. In aceasta idee, Samsung GALAXY S10 ar urma sa ofere pana la 5 camere pentru modelele care vor fi puse in vanzare de catre coreeni, insa desigur ca doar unele dintre modele vor avea mai multe camere, in timp ce altele vor avea mai putine.

Samsung GALAXY S10 va avea pana la 5 camere in modelele din 2019

Samsung GALAXY S10 Plus urmeaza sa aiba 5 camere oferite de catre compania Samsung, una tripla principala, si una frontala duala, acesta putand oferi si o functie avansata pentru recunoastere faciala, cam ca Face ID. Samsung GALAXY S10 in modelul mediu, cu ecran de 5.8 inch, urmeaza sa aiba 4 camere integrate, una principala tripla, si una frontala cu un singur senzor de imagine, insa aici exista mai putin consens decat in cazul modelului Plus.

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba doar trei camere integrate, una principala duala, si una frontala cu un singur senzor de imagine, totul in ideea de a tine costurile telefonului la un nivel cat mai redus. In momentul de fata este stiut faptul ca Samsung GALAXY S10 are programata prezentarea in cadrul Mobile World Congress 2019 din luna februarie a anului viitor, insa planurile coreenilor se pot schimba in functie de evolutia procesului de dezvoltare.

27 COMENTARII

  1. Si daca renuntza samsung la jack nu e problema acum..a fost problema la iphone ca a renuntat prea devreme.sunt cel putin 20 de telefoane mai bune mai frumoase decat iphonu care face reclame la homo…

  2. Samsung umilește Apple și ii arată încă odată că este trendsetter. Lui Apple nu-i rămâne decât să copieze ceea ce face Samsung.

  3. Samsung avea deja recunoaștere facială prin scanarea irisului. Metoda este imbatabila de sute de mii de ori mai sigură decât Fail ID. Auzi la ei: Fail ID dă fail când scanează fețele rudelor.

  4. facial recon nu a adus-o samsung pe piata..asa cum nici senzorul de amprente…dar pana sa vina apple cu touchid si faceid…cam nimeni nu le folosea pt ca erau implementate ca un jeg

  5. iris scan nu prea mergea la soare…si cand ai si asa ceva https://uploads.disquscdn.com/images/b10f45235b6654ad1547f430d2f4d5272dade793935e45b23a4b0c65d93f6c86.png

    deci scuza-ma, ma doare in cuur de ceea ce spui tu…nu degeaba adopta si samsung aceeasi tehnologie pt faceID…nu uita la samsung aveai ori face recon ori iris scan….sunt sigur ca nici tu nu folosesti asemenea mizerii si vii aici doar sa te certi si sa nu recunosti tehnologia Apple doar pt ca esti un hater

  6. După cum bine știi,folosesc un 6S plus de peste 2 ani de zile iar iPhone X plus va fi cam tot pe acolo ca dimensiune,eventual foarte puțin(1-2 mm) mai mare,pe mine nu ma deranjează. Am zis,care iPhone va avea autonomia cea mai mare pe ăla îl iau. Oricum iPhone X plus va fi vârful de gama in toamna.

  7. Pai se înțelege ca vârful de gama la iPhone,exact așa cum Note 9 va fi vârful de gama de la Samsung. Crezi ca nu “va fi” așa? Se cam știe aproape orice despre ambele,mai ales despre Note 8S. Scuze,Note 9 am vrut sa zic.

  8. Cu Face Id se pot face plăți mobile pt ca optiunea de amprentă a dispărut.
    Nu înțeleg dc promovezi asta, ținând cont ca un frate geamăn poate avea acces la telefon/plati cu cardul tau, ceea ce este o mare problemă de securitate.

  9. Tocmai ca Samsung permite plățile mobile cu amprenta dar nu și cu iris scanner,recunoscând indirect ca amprenta e mai sigura ca iris scanner-ul.

  10. La o plata cu telefonul,nu ma interseaza sa fie cât mai ușoară ci cât mai sigura! Da,e mai ușoară ca și cu iris scan sau face id. Dar stai,IPhone X nu are amprenta și totuși e ușor sa plătești cu face id. Cum de?