Samsung GALAXY S10: Upgrade RADICAL in 2019

Samsung GALAXY S10 va avea parte de un upgrade radical pregatit de catre compania Samsung in 2019, coreenii dorind sa le ofere clientilor ceva care sa merite banii.

27

Samsung GALAXY S10 Upgrade RADICAL 2019 350778

Samsung GALAXY S10 aduce un upgrade radical pentru seria de telefoane pe care compania Samsung intentioneaza sa o puna in vanzare la inceputul anului 2019, coreenii dorind sa le ofere clientilor imbunatatiri majore. Cea mai mare dintre schimbarile pregatite pentru Samsung GALAXY S10 are la baza un ecran fara margini, acesta urmand a avea deasemenea integrat si un cititor de amprente, Samsung renuntand la cel oferit pana acum in carcasa telefoanelor.

Samsung GALAXY S10 nu va oferi doar atat, iar asta pentru ca desi vor fi lansate trei modele anul acesta, ele vor avea parte de o gama diferita de noutati integrate de catre cei de la Samsung pentru clienti. In aceasta idee, Samsung GALAXY S10 ar urma sa ofere pana la 5 camere pentru modelele care vor fi puse in vanzare de catre coreeni, insa desigur ca doar unele dintre modele vor avea mai multe camere, in timp ce altele vor avea mai putine.

Samsung GALAXY S10 va avea pana la 5 camere in modelele din 2019

Samsung GALAXY S10 Plus urmeaza sa aiba 5 camere oferite de catre compania Samsung, una tripla principala, si una frontala duala, acesta putand oferi si o functie avansata pentru recunoastere faciala, cam ca Face ID. Samsung GALAXY S10 in modelul mediu, cu ecran de 5.8 inch, urmeaza sa aiba 4 camere integrate, una principala tripla, si una frontala cu un singur senzor de imagine, insa aici exista mai putin consens decat in cazul modelului Plus.

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba doar trei camere integrate, una principala duala, si una frontala cu un singur senzor de imagine, totul in ideea de a tine costurile telefonului la un nivel cat mai redus. In momentul de fata este stiut faptul ca Samsung GALAXY S10 are programata prezentarea in cadrul Mobile World Congress 2019 din luna februarie a anului viitor, insa planurile coreenilor se pot schimba in functie de evolutia procesului de dezvoltare.