Huawei: Schimbarea MAJORA pentru TOATE Produsele

Huawei pregateste o schimbare majora pentru toate produsele pe care le vinde in momentul de fata, chinezii avand planuri foarte mari pentru clientii globali.

Huawei Schimbarea MAJORA TOATE Produsele 351148

Huawei pregateste in momentul de fata o schimbare majora pentru toate produsele pe care le vinde pentru utilizatorii din lumea intreaga, totul facand parte dintr-un proiect urias al chinezilor, cunoscut cu denumirea Da Vinci. In baza acestui proiect, compania Huawei intentioneaza sa integreze inteligenta artificiala intr-o gama extrem de variata de produse, de la telefoane mobile ieftine si pana la echipamente pentru retelistica, vandute nu doar consumatorilor.

Huawei investeste de cativa ani in inteligenta artificiala pentru produsele sale, asa ca acest proiect Da Vinci nu ar trebui sa mire pe cineva deoarece chinezii au spus de mult ca vor foloseasca aceasta tehnologie pentru a imbunatati produsele. Huawei foloseste in momentul de fata inteligenta artificiala in telefoane pentru a permite inregistrarea de poze mai bune, dar si pentru a imbunatati autonomia bateriei, insa aceasta este doar o mica parte din planul chinezilor.

Huawei: Schimbarea MAJORA pentru TOATE Produsele

Huawei vrea sa imbunatateasca si echipamentele din retelistica folosind inteligenta artificiala, inclusiv in centre de date, astfel ca performantele retelelor fixe si mobile s-ar putea imbunatati simtitor in viitor. Huawei nu este primul producator care are aceasta initiativa, companii precum Nvidia, AMD si Intel oferind deasemenea inteligenta artificiala pentru echipamente din centre de date, deci va trebui sa concureze cu aceste companii pentru a putea avea succes.

“Once a month, a top Huawei executive huddles with colleagues to talk about how to bring artificial intelligence into everything the Chinese tech giant makes, from telecom base stations and cloud data centers to devices like smartphones and surveillance cameras. The broad effort is code-named Project Da Vinci—referred to as Project D by some Huawei executives.”

Huawei produce o gama foarte variata de produse in momentul de fata, multe dintre ele nefiind cunoscute utilizatorilor obisnuiti, insa compania chinezeasca vinde cam orice are un sistem de operare, procesor, etc. Inteligenta artficiala le-ar permite celor de la Huawei sa aiba acces la o gama foarte variata de date si sa controleze foarte mult din vietile oamenilor folosind inteligenta artificiala, insa e necesar si ca sistemul sa fie suficient de bun pentru a putea fi oferit.

Huawei nu a dezvaluit pana acum cand va incepe integrarea in produse a proiectului Da Vinci, dar e posibil ca anul 2018 sa fie cel ales pentru a face asta.

1 COMENTARIU