Huawei: PREMIERA pentru Telefoane la care NIMENI nu se Astepta

Huawei pregateste o adevarata premiera pentru telefoanele mobile la care nimeni nu se astepta, compania chinezeasca avand planuri foarte mari pentru viitoarele produse.

Huawei PREMIERA Telefoane NIMENI Astepta 350916

Huawei pregateste o noua premiera pentru lumea telefoanelor mobile, producatorul chinez fiind foarte hotarat sa fie in top in lumea smartphone din orice punct de vedere poate, asa ca are in dezvoltare ceva extrem de interesant. mai exact, cei de la Huawei pregatesc lansarea unui nou tip de incarcator pentru telefoane mobile care urmeaza sa permita incarcarea rapida completa a bateriei unui telefon in 30 de minute, sau chiar mai putin de atat.

Huawei are certificat de catre autoritatile din China un nou tip de incarcator rapid care ofera 10V/4A pentru un total de 40W, aproape dublu fata de incarcatoarele actuale care pot oferi pana la 22W pentru incarcare. Cei de la Huawei vor sa foloseasca acest incarcator pentru a concura compania Oppo, care are un sistem de incarcare rapida ce permite incarcarea unui model exclusivist din seria sa de telefoane in doar 35 de minute, el avand o baterie de 3400 mAh.

Huawei: PREMIERA pentru Telefoane la care NIMENI nu se Astepta

Huawei PREMIERA Telefoane NIMENI Astepta 350916 1

Huawei are deasemenea baterii de peste 3000 mAh in telefoanele sale, iar un incarcator de 40W i-ar permite sa ofere incarcare completa si rapida a bateriei in 30 de minute, sau mai putin, dar nu se stie in ce conditii. Incarcarea rapida pentru telefoanele mobile a fost tot timpul vazuta ca o problema pentru durata de viata a bateriilor, iar sistemul gandit de catre cei de la Huawei ar putea afecta serios bateriile, chiar daca ar oferi o adevarata premiera in lumea telefoanelor.

Huawei a primit acum certificarea pentru acest nou model de incarcator, insa l-ar putea lansa abia in toamna cu seria Huawei Mate 20, asta desigur daca nu cumva il va pastra pentru vreun alt model mai scump. Implementarea unui sistem atat de rapid pentru incarcarea bateriei nu este ceva ce Huawei ar putea oferi cu un pret prea mic, asa ca va fi interesant de vazut in ce conditii se va gandi sa implementeze aceasta tehnologie in telefoane.